Mini Avon Haul

by - 16:39

Dolazim kući posle 2 nedelje i prvo što ugledam na radnom stolu je ogroman paket od Avona. Samo sam bacila torbu na krevet i počela da tražim po kutiji svoje proizvode koje ću vam sada pokazati. I nadam se da će vam se svidetii :)
Senses Cutrus Zing gel za tuširanje-500ml
Ovaj gel za tuširanje prelepo miriše! Jutros sam ga koristila i miris me je očarao! Grejpfrut, mandarina i limun- savršena kombinacija! Gel je tako penušav da sam cela, od glave do pete bila bela kada sam ga utrljala po telu. Čak je toliko penušav da sam se igrala praveći balončiće tokom tuširanja.
Naturals losion za telo
Ovaj losion za telo sa mirisom zelene jabuke i jabukovog cveta odlično miriše. Nema ni previše jak, ni previše blag miris i jednom rečju miris mu je neodoljiv! Ne mogu da vam kažem kako ovaj hidrira kožu s obzirom da sam ga samo jednom nanela na telo, ali poznavajući ostaje losione za telo iz ove kolekcije trebalo bi da i ovaj, baš kao i predhodno korišćeni losioni, odlično radi svoj posao.
On Duty Women's Fresh 48h roll-on antiperspirant dezodorans
Ovaj dezodorans u stiku takođe predivno miriše. Ne mogu tačno da raspoznam na šta, ali dosta podeseća na miris predhodna dva proizvoda. Dosta je tečan i treba mu oko 2 minuta da se osuši ispod pazuha što mi se jedino ne sviđa. Stavila sam ga istog dana kad sam ga i dobila, kada sam krenula napolje sa društvom i nije bilo nikakvih neprijatnih mirisa, znoja niti bilo kakvih tragova po majici što je odličo!


 Nadam se da vam se svideo post, Milica :*

You May Also Like

8 comments

  1. Sjajan post. I ja sam probala gel za tusiranje i zaista je odlican :)
    www.neramisic.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. Sve zeleno :)
    Super :)
    Ovvaj prvi gel mi je odlican. Bas je dobar i predivno mirise :)
    Prvi put sam na tvom blogu, svida mi se i pratit cu te :) <3

    Pogledajte moj blog <3

    http://myfirsttextvm.blogspot.com/?m=1

    ReplyDelete
  3. Uuu predobri su proizvodi :-)
    Lep post...

    jananikolic.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. Svi hvale ove losione za telo,moracu i ja da ih narucim. Super post Milice :) <3

    http://jfashionlover.blogspot.com/

    ReplyDelete