August Favourites

by - 20:32

Iako se avgust mesec završio pre nekoliko dana, pokazaću vam favorite za protekli mesec. Sada će malo ređe ići posovi pošto je počela škola i zaista želim da imam što bolji prosek u ovoj školskoj godini jer mi je preko potreban. Da vas ne gnjavim, idemo na favorite :)
Ovaj Fruttinijev losio za telo je naprosto savršen! Kokos i banana su u ovom sličaju neviđena kombinacija! Predivno miriše i iz tube, a na koži još lepše. Odlično neguje kožu što je jedna od bitnijih stavki. 
Essence Plump No clump maskara za volumen, jedna je od najboljih maskara koje nisu skupe i koju svaka devojčica može da priušti sebi i nađe se u njenom neseseru. Platila sam je svega 310,00 dinara u Lilly drogeriji. Odlično daje volumen trepavicama i meni jedna od bitnijih stvari ne kruni se.
Baby Lips Electro Pink Shock mi je devinitivno najomiljenija stvar što se tiče usana. Ostavlja nežnu pink boju koju ja obožavam. Miris je presavršen! Ne znam baš najbolje kako hidrira usne jer nisu bile suve i ispucane, ali što se tiče boje- neverovaran je!
Parfem Queen of Beauty koji sam dobila od tetke za rođendan (15.8.) mi je predivan. Nije ni jak ni preslab taman za svaki dan :) Ima jako lepu, ženstvenu notu u sebi i zato sam baš njega i tražila.
Znam da ovo nema dodirnih tačaka sa beauty proizvodima, ali mene je ovo spasilo! Pala sam niz stepenice i uganula nogu, i to baš desnu koju sam i prošle i sa kojoj redovno imam problema na treningu od prošlogodišnjeg pada. Mazala sam ovu kremu ujutru i uveče i već posle par dana bol se ublažila. Mažem je još uvek i spašava me :D
Sunce iza bedema, knjiga autorke moje omiljeni knjige Džin Sason. Ostavila me je bukvano bez daha! Priča o ženi iz Avganistana koja je zlostavljana i psihički maltretirana, Marjam konačno pronalazi svoj utehu u novorođenom sinu. Kada je probala da pobegne, muž joj je oteo sina i zabranio da ga viđa. Slušajući potresne priče o građanskom ratu i represiji u Avganistanu, Marjam će provesti godine u potrazi za izgubljenim detetom. 
Ko voli takve knjige, dopašće mu se i ova sigurna sam u to.

I omiljeni pesma proteklog meseca je definitnivno od One Direction- DRAG ME DOWN. Nemam tu mnogo toga da kažem sem da je je oduševila. I pesma i spot. Razmišljala čak da napišem i post o ovoj pesmi i tom spotu što ću uraditi najverovatnije za vikend :)

You May Also Like

4 comments

  1. Fruttini losion za telo je predobar, ima predivan miris, obozavam ga! Je l` si probala one nove gelove za tusiranje, kremice za ruke? Imaju vrlo zanimljivo pakovanje :D
    Divan post draga <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nisam probala, ali nameravam. Iskreno, nisam ih ni videla nigde, valjda zato što nisam obraćala pažnju mnogo na kreme za ruke :D

      Delete
  2. Divan post <3

    Pogledajte i moj blog :* http://tadic-je.blogspot.ba/#_=_

    ReplyDelete