What's in my backpack?

by - 20:04

Nova školska godina je počela i s time svo svi kupili novi pribor. Moj pribor ste mogli da vidite u post Back to school OVDE. Sada ću vam pokazati šta najčešće nosim u rancu. To nije ništa preterana, jer mrzim kada mi je torba preteška i nosim od knjiga samo ono što mi je neophodno. Ovo sam danas nosila :)
Ovaj Reebok ranac sam kupila sada, za ovu školsku godinu. Tamno ljubičaste boje je sa neon narandžastim slovima i rajfešlusom. A unutra je neon žut, sa 2 pregrade.
Sve ove sveske ste već imali prilike da vidite pa ću vam samo reći koja je za šta. Prva s levo je za hemiju, Minni Mouse je za engleski, plava je za srpski dok je zelena za matematiku.
Mi smo prva generacija iz moje škole koja koristi ove udžbenike. Stariji su koristili neke potpuno druge udžbenike, ali ovi su lepši i manjeg je obima gradivo :D
Crna Sweet Years pernica kupljena prošle godine u obližnjoj knjižari nalazi se i ove godine u mom rancu. Stabilo olovke-flomasteri u 4 boje. Ljubičasta, roze, mint zelena i crna- njih nosim već 3 godine i traju još uvek. Stabilo mine za minaricu i gumica za brisanje. Minarica koja je stara ne znam ni ja koliko, ali je volim i sa njom najviše volim i najlakše pišem. Stabilo pink grafitna olovka sa gumicom, siva Maped takođe grafitna. Mapedov šestar i 3 hemijske olovke (2 u plavoj, 1 u roze boji).
I na kraju moje lične stvari. Naočare za vid, Baby Lips Electro iz OVOG posta, kutijica sa uloškom za one dane, Essence Plum NO clump maskara za volumen takođe iz OVOG posta i jedne najobičnije papirne maramice.

You May Also Like

5 comments

 1. Divne su sveskee ^_^ <3

  http://jfashionlover.blogspot.rs/

  ReplyDelete
 2. dopadaju mi se sveeske :)
  molim te lajkuj >>>>https://www.facebook.com/highheelpoodle?ref=hl

  ReplyDelete
 3. Super post draga, baš mi se sviđa tvoj blog i način na koji pišeš, samo tako nastavi. :* Ako želiš pogledaj moj blog i učlani se ako ti se sviđa, hvala. <3 http://fdiarybyz.blogspot.hr/

  ReplyDelete