Priprema za prijemni ispit

by - 16:26


Pa dragi osmaci, pred nama je prijemni ispit. Ja kao osmak, maturant, već sam počela sa pripermom jer zaista želim da ga uradim što bolje i osvojim što veći broj bodova koji su mi zaista preko potrebni :D Mama i tata su mi kupili prošlogodišnje zbirke sa zadacima iz matematike, srpskog i biologije, geografije, istorije, fizike i hemije. Planiram da završim ove do kraja ove godine, jer čini mi se da u januaru izlaze zbirke za ovu školsku godinu.


Što se tiče matematike, ova zbirka ima 3 nivoa- osnovni, srednji i napredni nivo. Samo sam bacila pogled na ovu zbirku, nisam još ništa radila u njoj.



Zbirka zadataka iz srpskog jezika takođe ima 3 nivoa. Osnovni, srednji i napredni nivo. Ni u ovoj zbirci još uvek nisam ništa uradila, ali ubrzo ću morati.


Ova zbirka je podeljena na 5 delova. Biologija, geografija, istorija, fizika i hemija. Ovu zbirku sam radila i stigla sam do 210-og zadatka. Nju sam prvu uzela da radim samo zbog geografije i istorije. Odlična je :)

Pa osmaci, jeste li već počeli da se spremate za prijemni ispit? 
Znate li šta ćete da upišete i koliko ćete bodova otprilike imati iz škole?




You May Also Like

4 comments

  1. Mi smo poceli da se spremamo iz srpskog i matematike jos pre mesec dana.Kupili smo posebnr zbirke za ovo polugodiste.A u januaru cemo najverovatnije koristiti one koje izadju.Upisacu gimnaziju opsti smer.Vucicu iz skole 60 poena :)

    ReplyDelete
  2. pa polagala sam prijemni pre dve godine. Mi smo bili prva generacija koja je dobila novu vrstu prijemnog zadatka. Bilo je tesko, ali 92 boda nije loseše? Kako se vama boduje ove godine? Moj brat isto polaže pa sedim sa njim svakog vikenda. Naše zbirke su bile slične samo mnogo dosadnijeg dizajna. ahahah. Odličan post

    http://svetjednedevojke.blogspot.rs/

    ReplyDelete
  3. Odličan post....Ja sam ove godine polagala prijemni i baš sam ove zbirke imala,i iskrena da budem imala sam i zbirke od prošle godine i veoma malo zadataka su se razlikovali po zbirkama...Tako da smo oko 70% zadataka radili po dva puta...Ja sam imala 98 boda,tj. dva sam izgubila na prijemnom...

    http://fashionawakebyb.blogspot.com/

    ReplyDelete