February Favorites

by - 16:26


Konačno petak! Jedva sam čekala da se završi ova nedelja. Išla sam pre podne u školu i mrtva sam. Nisam imala vremena ni za šta. Mojoj mami je bio rođendan, imala sam dosta da učim, u sredu nisam išla na nastavu, ali sam išla u školu i kao član Vršnjačkog tima moje škole, radila sam radionice sa mlađim razredima. Sve u svemu, hronično sam neispavana i tokom vikenda planiram da radim jedno veeeliko ništa, kako bih se odmorila i pripremila za sledeću nedelju koja će biti naporna! A sada, idemo da vidimo moje favorite za protekli mesec.


Knjigu Branislava Nušića 'Sumnjivo lice' sam imala da pročitam za školu, kao lektiru. Samo mi se dopala, nema nikakvog razloga začto. Jednostavno- sviđa mi se. Druga knjiga je od Elen Gremijom 'Neizbrisivo sećanje' koja mi se jakooo dopada. Knjiga je fenomenalna! Ako je budete čitali ili ako ste je već pročitali, napišite mi svoje utiske o knjizi. 


Flormarov lak za matiranje noktiju zaista dobro radi svoj posao. Drugi lak je Malena iz Lilija u broju 19. Najčešće prvo namažem taj lak, pa preko namažem Flormarov i to izgleda divnoo!


Imala sam dosta rođendana ovog meseca i najčešće stavim samo korektor i maskaru jer ne volim da se šminka. Eseence Plum no clum, Maybellin One by One i L'oreal sam najčešće stavljala. Prvo stavim beli sloj za volumen od L'oreala, pa Essence i na kraju Maybellin i imam savšene trepavice!


Moji večiti favoriti su Nivea soft creme i Aldo Vandini gel za tuširanje za mirisom vanile i makadamije koje je potpuno očaravajući! Imam negde i isti Aldo Vandini losion za telo koje je takođe odlično!

Pesme:
1. Adele- When we were young
2. Rihana- Work
3. Nicki Minaj- Only

Jeste li koristili neki od ovih prizvoda?
Koji vam se čini najbolji?
Jeste li čitali neku od od navedenih knjiga?
Koje su vam omiljenje pesme u ovom mesecu?

P.S. Ako neko želi neki collab post, neka mi se javi na e-mail: milicabgd2009@gmail.com ili na Instagram: milica_spasenovic

You May Also Like

10 comments

  1. Začudo, ali gotovo nijedan proizvod ne koristim. Flormarov matirajući lak me baš interesira, a Lorealovo pakiranje maskare je vrh! Nažalost nisam fan knjiga, ali zato je moja omiljena pjesma ovog mjeseca definitino Zayn - Pillowtalk. Opsjednuta sam njome!

    fandbportal.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. Super favoriti draga! <3

    NEW POST --->http://staliaisbae.blogspot.ba/2016/02/18th-episode-got-me-like.html
    NEW POST --->http://living-like-v.blogspot.ba/2016/02/tmi-tag.html

    ReplyDelete
  3. Wow! Super post, obožavam Rihanninu pjesmu Work super je :)

    http://catherinehere.blogspot.hr/

    ReplyDelete
  4. Odlican post!Nisam koristila nista od ovih proizvoda ali ova krema mi se cini bas lepa.

    Poseti moj blog : girlsstuffblogg.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. Super favoriti! Čitam tri knjige i nikako da ih završim, ali koliko vidim, biće mi favoriti. :)

    The Fashion Spell

    ReplyDelete
  6. Od svih proizvoda koje si nam predstavila ja imam crveni lak koji OBIZAVAM i ovu Niveinu kremicu koju mazem i na ruke i na lice. :D
    Teen Queen

    ReplyDelete
  7. Odličan post. Sve je super.♥

    http://welcometoownway.blogspot.ba/

    ReplyDelete
  8. Blog ti je extra,kao i ovaj post! :)
    ksenijinkutak1.blogspot.rs

    ReplyDelete