Avon Haul

by - 17:51


I napokon ja, posle skoro 2 meseca! Znate da sam maturant i da mi je sledeće nedelje prijemni, ali nebitno. Matura mi je bila, ostao je još prijemni koji sam više - manje skoro potpuno pripremila. A sad, Avon haul! Kao Avon dama uvek uzmem nešto za sebe, a ovo su proizvodi od poslednje 2-3 kampanje. Ima još stvari, neke kupke su u kanti za smeće, nešto je mamino, a nešto mi je verovatno ostalo i u torbi ali sam ja to sada shvatila. No, počnimo!


Avon calming effect
podloga za puder sa mat efektom najčešće koristim leti jer je lagan i prija mi. Moja koža može da diše. Dosta me podseća na BB kreme baš zbog toga što je lagan. Nema neku veliku pokrivnu moć, ali s tim da ja nikada nisam imala problema sa bubuljicama i uopšte sa licem, meni je odličan za preko dana!
Avon ideal flawless CC kuglice za korigovanje tena sam dobila za neku vrlo smešnu cenu. Njih stavim kao završni sloj kada se šminkam za islazak ili neku priliku. Da mi neki sjajni završetak, ništa spektakularno ali lepo :)

  
Avon Ultra glazewear sjaj za usne u bijansi Pink Watherlemon sam dobila na poklon. Stavila sam ga jednom čisto da bih videla kako mi stoji, ali ne volim taj osećaj na usnama tako da ću ga veroatno proslediti nekome.
Avon ColorTrend krejon za oči, najobičniji crni. Dobar je za 200 dinara.
Avon glimmerstick diamonds krejon u nijansi Black Ice je najsavršeniji krejon koji ja posedujem! Crni krejon sa srebrnim šljokicama- savršeno! 


Avon FarAway Ifinity parfen je divan! Obožavam ga! Pravi ženski miris. Po ceo dan idem i prskam se :) Stalno mi je u torbi gde kod krenula! Čak sam i jednu vaticu natopila njime i ubacila u torbu kako bi mi ona mirisala poput tog parfema :D

Koji su vaši omiljeni proizvodi iz Avona?
Da li vam se dopada novi izgled bloga?
Da li biste voleli neke nove rubrike? Ako želite, pišite koje biste voleli da vidite na blogu!

You May Also Like

12 comments

  1. Mnogo volim avonove parfeme.
    Blog izgleda baš lijepo.
    Odličan post!
    posjeti moj blog i uclani se.uzv. funnyandrabbits.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. Odličan post! Ja lično ne kupujem Avonove proizvode iz nekog neodređenog razloga. Blog izgleda super. Sve pohvale! ❤

    ReplyDelete
  3. Avon ima super proizvode. Naracujem tu skoro svakog meseca, ponekad svakog drugog, i prezadovoljna sam! Post, kao celokupan blog, je odlican! ♡

    ReplyDelete
  4. Stalno narucujem nesto iz Avona i imaju super proizvode :)
    Imas super blog, uclanila sam se

    mirjanasite.blogspot.rs

    ReplyDelete
  5. Glimmerstick diamonds krejon je stvarno vrhunski, jedan od najboljih koji sam probala. Avon ima super proizvode i ja stalno poručim po nešto. Super post inače. :)

    ReplyDelete
  6. Definitivno planiram da probam neki od tih proizvoda :))

    www.latemorning.wordpress.com

    ReplyDelete
  7. Odlicne proizvode si kupila. Kuglice bi trebala definitivno da narucim! :) <3

    ReplyDelete
  8. Svi proizvodi izgledaju odlično, trebala bih i ja malo prolistati Avonov katalog, nisam dugo.
    Zapratila sam te, možeš pogledati moj blog i učlaniti se ako želiš :)
    http://sohappy-sobeautiful.blogspot.hr/

    ReplyDelete
  9. Novi izgled bloga je savrsen, nema ni jednu jedinu manu :) Slike su vrh, kao i ceo post. Moj omiljeni proizvod iz Avona je jedan korektor, ali iskreno ne mogu da se setim punog imena haha :D Mogla bi da zapocenes neke nove rubrike, mada ja se ne mogu setiti nikakvog zanimljivog naslova <3

    www.neramisic.blogspot.com

    ReplyDelete
  10. Oh, so many beautiful products. When I was younger my mum always used Avon Make-Up, it always reminds me of my childhood. You have a wonderful blog, would you like to follow each other?

    ReplyDelete
  11. Ja ne kupujem cesto u Avonu, a eto vidim da svi kazu da je odlican i da su proizvodi stvarno dobri. Mozda i ja onda uskoro narucim nesto. :)

    Na mom blogu je novi post. Najzad pravim Q&A pa ako mozes postavi mi neka pitanja. ;)
    worldarounyo.blogspot.rs

    ReplyDelete
  12. Mnogo mi se svidja tvoj blog! Odlican post!
    Pogledaj moj blog, nova sam pa mi treba misljenje i podrska <3
    darkdiaryd.blogspot.rs

    ReplyDelete