Makeup brushes from AliExpress

by - 14:08

Ćao svima! :) Napokon je prijemni prošao i ja sam zadovoljna. Iako se na testu iz matematike nisam baš najbolje proslavila, ali zato na testu iz srpskog jezika i na kombinovanom jesam! Otao je još upis i predaja liste želja, ali to mi ne oduzima puno vremena. Danas ću vam pokazati četkice za šminkanje sa AliExpress-a. Imam ih već nekoliko meseci i već više od mesec dana planiram ovaj post. Čekala sam da prođe jedan lep vremenski period kako bih mogla da vam kaže sve što mislim o njima posle dosta korišćenja.

 
Prvu četkicu s leve strane, koja je malo koso sečena, koristim za nanošenje bronzera. Drugu s leva koristim kako bih nanela lepo korektor ispod očiju. Treću i četvrtu četkicu koristim za nanošenje rumenila, kako koji uhvatim. Poslednju to jest petu četkicu kosristim za nanočenje tečnog pudera i ponekad pudera u kamenu. Svaka od četkica je gusta i što je najbitnije dlačice im ne istadaju. Vrlo su mekane i za moj ukus dovoljno čvrste. 


Prvu četkicu s leve strane korstila sam za blendanje senke.Druga četkica s leva je onda standarna četkica, najobičnija i nju najiskrenije- nisam koristila. Jednostavno nisam imala potrebe za njom. Treća četkica- nju sam koristila za šta sam stigla. Četvrt sam koristila za nanošenje senke ispod oka, dok sam petu koistila takođe za blendanje senke.
Ja sam potpuno zadovoljna ovim četkicama s tim da su koštale oko 5$. Ne ispadaju im dlačice, vrlo su meke i dovoljno čvrste!

Da li ste kupovale četikice sa kineskih sajtova?


You May Also Like

8 comments

  1. I ja sa svasta kupovala sa Aliexpressa i mogu ti reci da se isplati. Svima preporucujem da ako im nesto treba, slobodno odatle mogu da narucuju!

    Hashtag Girl

    ReplyDelete
  2. Odličan post!
    Četkice izgledaju diivno, morat ću ih isprobati :)

    http://sohappy-sobeautiful.blogspot.hr/

    ReplyDelete
  3. Cetkice izgledaju odlicnoo. Nisam do sada nista kupovala sa tog sajta ali izgleda super.

    mirjanasite.blogspot.rs

    ReplyDelete
  4. Imam isti set i četkice su zaista dobre, kvalitetne. Super post, Mico. ♥

    fashionholicyeahh.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. I ja sam uradila matematiku uzasnu! Ali na srpskom i kombinovanom sam uradila odlicno,isti slucaj! Inace,nisam probala ove cetkice ali ih puno njih hvale i bas bih volela da ih isprobam:)

    Pogledaj moj blog i postani clan,javi se da uzvratim<3
    http://happinessalwaysbringsbeauty.blogspot.rs/

    ReplyDelete
  6. Visit my blog :) www.classyflare17.blogspot.ba

    ReplyDelete
  7. Sjajan post!
    Posetite moj blog! <3
    http://elliesworldoffashion.blogspot.rs/

    ReplyDelete
  8. Odličan post, četkice izgledaju divno <3

    http://doroty4.blogspot.hr/2016/06/summer-diys-and-lifehacks-collab-sa.html

    ReplyDelete