Prelistavanje nove Avon brošure

by - 11:53

Ćao svima! :) Baš poput prave, dobre Avon dame u svojoj torbi uvek imam barem jednu brošuru. Danas, sedim na terasi, preturam se po fotelji smišljajući šta bih mogla da napišem na blogu. I onda se setim- imam brošuru u torbi, mogla bih da je prelistam sa vama. ;-) Danas ću vam pokazati neke od meni najboljih i najzanimljivijih ponuda u tekućoj kampanji.


Prva stvar jesu ovi novi sjajni ruževi za usne. Dopadaju mi se jako crvene nijanse pa ako ih budem kupovala, javiću vam utiske.



Ove Sense gelove za tuširanje obožavam!  Pogotovo ovaj žuti Tropics a mirisom breskve i papaje. ;-)


Novi Neon lakovi za nokte deluju mi odlično! Najviše mi se dopada roze boja, pa ću verovatno nju i da uzmem.


Avon NutraEffects dnevna i noćna krema aa SPF15 su odlične! Sada su i vrpo povoljne u ovoj kampanji što je super :-)


Ove divne kremice za lice, ruke i telo mislim da su već svima dobro poznate. Meni je najomiljenija kremica sa kakao puterom, kao i većini ljudi.


U prošloj kampanji sam kupila šampon sa čajevcem i mentom protiv peruti. Miris je tako osvežavaju, a i njegov učinak je odličan.


Advance Techniques tretman za kosu u spreju, ne što odlično miriše već i kosji daje sjaj i jača je. Da li ste probali ovaj tretman?

Da  ste videli brošuru za tekuću kampanju? 
Koji su vaši omiljeni proizvodi iz Avona?













You May Also Like

3 comments

  1. Kako mogu da poručim proizvode?? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Možeš da odeš na njihov sajt i pogledaš E-brošuru. Kada dodaš u korpu ono što želiš da kupiš, klikneš na dugme 'Poruči'. Tu ćeš morati da izabereš Avon damu ukoliko već nemaš svoju Avon damu preko koje kupuješ. Izbaciće ti oni tu polje za pretragu i svoju Avin damu možeš da pretražuješ po imenu ili možeš da ukucaš svoju Adresu, a Avon će ti izbaciti najbliže i najbolje Avon dame u tvojoj okolini :-)

      Delete