Ciljevi za 2017-u godinu :)

by - 16:31

Pre svega želim da vam čestitam Novu godinu! Želim vam puno sreće, zdravlja i uspeha, a prevashodno ljubavi jer ako nema ljubavi nema ni sreće ni zdravlja pa ni uspeha. Želim vam da beskrajno uživate u 2017. godini.. da zaboravite ružne stvari koje su vam se dogodine predhodne godine. Nadam se na ćemo se u narednih 365 dana družiti češće i maksimalno ću se truditi da to tako i bude. :D


I prošle godine sam pisala sličan post i od 22 cilja, ostvarila sam 11. Tačno pola, U principu sam zadovoljna tim uspehom kada pogledam šta mi se sve izdešavalo predhodne godine ali smatram da mogu još više od toga. Sada ću vam napisati samo neke od ciljeva koje želim da ispunim tokom narednih 12 meseci.

    ↣ Biti aktivnija na blogu- Ovo mi je bio glavni cilj prošle godine, ali ga nisam ispunila. Imala sam previše obaveza i premalo vremena. Učenje za prijemni, prijemni, upis u srednju školu, matura, priprema za maturu, a onda i sama srednja škola. Novo društvo, nova sredina, novo sve. Ali mi to jako prija. A sada želim da se posvetim blogu. Takođe mi je cilj bio i da imam bar 100 čitalaca, ali zbog moje neodgovornosti nisam ni to ostvarila. Ali ove godine hoću. Obećavam to sebi.

     ↣  Imati kvalitetnije postove- U poslednje vreme zaista sam opterećena temama za pisanje. Ne želim više da pišem o bilo čemu, o onome što mi prvo padne na pamet. I takođe želim da svoje fotografije dovedem na neki viši nivo. Imam sada novi telefon koji ima jako dobru kameru tako da se zaista nadam da ću uspeti u tome, a nadam se da ćete me i vi podržati u tome. 

     ↣  Više fotografisati- Telefon uvek imam uz sebe i to želim da iskoristim! Želim da gde god da odem fotografišem to i da na kraju godine izaberem najbolje fotografije i pokažem vam ih, a i da ih uradim kako bi našle mesto u albumu za slike.




     ↣  Češće kuvati i otkriti još više lepih recepata-  Ja zaista volim da kuvam i kada god to činim uvek se traži još. Svi koji su probali moja jela su rekli da divno kuvam i da treba češće to da radim. Pogotovo moj tata koji me uvek podržava u kuvanju i svima zabranjuje da ulaze u kuhinju dok ja spremam i pričaju mi kako treba drugačije. To je moj recept, ja sam ga našla, ja ga spremam, ja trenutno znam najbolje. 

     ↣  Biti aktivnija na Instagramu- Ukoliko me neko od vas prati na Instagramu, zna da ja sliku izbacim jednom u milion godina i ako jako puno volim da fotografišem. Na privatnom instagramu (milica_spasenovic) se nalaze isključivo moje slike tj. slike mene i meni drgagih ljudi, dok na profilu milicas_diary objavljujem onda kad napišem novi post :D Potrudiću se da na oba budem redovnija :D

     ↣  Biti uspešna u školi- Trenutno nisam zadovoljna svojim prosekom u školi i moram obavezno da popravim neke ocene. Moram da budem jak vrlodobar zbog sebe. Ove loše ocene pripisujem mom ne znanju i ne snalaženju u prirodnim naukama (fizika i hemija dok iz matematike imam 4) i tome da sam na najtežem smeru u školi i da se od nas najviše očekuje i traži.

     ↣ Uvesti neke nove rubrike- Već duže vreme razmišljam da uvedem neke nove rubrike i planiram da to uradim u narednih mesec dana. Razmišljam da uvened rubriku u kojoj bih vam pisala o mestima koje želim da posetim ili rubriku koja bi išla krajem svakog meseca, a koja bi sadržala moje najzanimljivije tvitove iz predhodnog meseca :D Pišite mi koje biste rubrike vi voleli da vidite na mom blogu!

Nadam se da ću ispuniti sve ili bar većinu onoga što sam zacrtala sebi. Takođe se nadam da ćete i vi ispuniti sve ono što planirate :)

E-mail: milicas389@gmail.com
Instagram: milicas_diary; milica_spasenovic



You May Also Like

19 comments

  1. Milice draga, jako zanimljiv post. Tvoji ciljevi nisu nedostizni te ti zelim da ih sve ostvaris.Srecna nova godina ❤❤

    Gotičarka

    ReplyDelete
  2. Odličan post!! Sve mi se dopada, nadam se da ćeš ostvariti sve od napisanog! :) Srećna Nova godina, sve najlepše!! :)

    bbooklovers.blogspot.com Ovo je moj novi blog o knjigama, ako ti se dopada učlani se i prati nove postove

    ReplyDelete
  3. Ciljevi izgledaju realno. Držim ti fige u njihovom ostvarivanju. :))

    introvertna-holandjanka.blogspot.com novi post

    ReplyDelete
  4. Jako lepi i realni ciljevi za ovu predstojeću godinu. Nadam se da ćeš ih ostvariti! Srećna nova godina! :)

    Milicalt.blogspot.rs

    ReplyDelete
  5. Divan post, želim ti svu sreću u ostvarivanju ciljeva i sretna i tebi nova godina :D

    dnevnadozabloga.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. Imaš vrlo skromne želje i ciljeve, nadam se da će ti se ostvariti. :)

    Novi post: http://redheads-diary.blogspot.hr/2017/01/whats-in-my-hospital-makeup-bag-3.html

    ReplyDelete
  7. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  8. Divne, realne i skromne želje. Mislim da zaslužuješ da ih sve ostvariš. Želim ti puno sreće u ovoj godini, i nadam se da ćeš sve to ostvariti. Blog ti je predivan, kao i post!♥

    http://sosihappylife.blogspot.ba/

    ReplyDelete
  9. Imaš jako skromne i realne želje, za koje se nadam da će ti se ispuniti! Odličan post! :)

    Zapratila sam te, ako možeš uzvrati, hvala :)♥ http://lifella2.blogspot.com/

    ReplyDelete
  10. Divne želje. Nisi tražila puno , skromna si jednom rečju. ❤ Nadam se da će ti se ispuniti sve što si zaželela! Srećna ti Nova godina!
    Zaprati me ako želiš , bilo bi' mi drago.
    http://specialsectionsrb.blogspot.rs/?m=1

    ReplyDelete
  11. Great blog.

    http://shizasblog.blogspot.com/

    Let's follow each other on GFC,please follow my blog ll back to you.

    ReplyDelete
  12. Mnogo mi se svidja tvoj blog , zapratila sam te molim te uzvrati ! <3\
    christinakristina.blogspot.com

    ReplyDelete
  13. happy new year cutie .
    lets follow for follow ??

    New Post - here

    Check out my ♥Instagram and
    Google✚

    Stay Gold

    ReplyDelete
  14. Predivne ciljeve imas,nadam se da ces ih ispuniti.http://ellalavomg.blogspot.com/

    ReplyDelete
  15. Vjerujem da ces uspjeti sve ciljeve ostvariti. :)

    beautybydorotea.blogspot.com

    ReplyDelete
  16. Imamo dosta istih želja i ciljeva. I ja želim više fotografirati, biti aktivnija na blogu :)
    Tvoj blog mi se baš sviđa i već sam ga zapratila. Samo ovako nastavi, super si :)

    myfirsttextvm.blogspot.ba

    ReplyDelete
  17. Odličan post :)
    Pratim te, uzvarti :*
    Kika-beauty blog

    ReplyDelete
  18. Imas folow od mene,nadam se da ces uzvratiti i komentarom

    ReplyDelete