January Favourites

by - 15:28

Ćaoo društvoo! Kako ste? Zaista se nadam da ste dobro, da ste srećni i ispunjeni i da ste se lepo odmorili na raspustu. :) Znam da ovaj post debelo kasnije, ali šta da mu radim. Nisam bila kod kuće tokom raspusta i nisam imala Interneta tako da nisam mogla da vam pišem. 


Prvi moj favorim je Deborah Secret of the smokey eye paletica u nijansi broj 3, sa crnim, plavim i sivim nijansama. Ima i jedan hajlajter koji je okej, ali Deborah inače ima bolje hajlajtere. Pa bila je Nova godina, pa Pravoslavna Nova godina, rođendani i još puno razloga sa malo jaču šminku nego inače i ova paletica mi je zaista poslužila. Zaboravila sam da vam slikam senke unutra, ali slikaću ih pa ću vam fotografiju postaviti na Instagramu (milicas_diary). Zatim je Bourjois healty mix puder koji je jakooo dobar, barem meni. Pokrije mi neku bubuljicu ako imam i stoji mi lepo fiksiran ceo izlazak. Zatim je tu Maxfactor bronzer za koji živim i koji ne bih menjala ni za jedan drugi. Sve moguće preporuke za njega. Dosta je pigmentovan, tako da možda nije baš za početnike u šminkanju i za svaki dan, ali je jako dobar. I moje omiljeno (i trenutno jedino, jer sam ostala razbila i izgubila) rumenilo od Essenca u broju 20. Možda se na slici čini da je previše pink, ali na licu izleda jako prirodno. I ono je dosta pigmentovano, tako da pazite pri nanošenju ako ga kupite. I da, mislim da sam videla u Lilly-u da je na akciji i d auskoro izlazi iz ponude, ali na Essence sajtu ne piše baš ništa o proizvodima koji trebaju ukoro da izađu iz asortimana.


Little black Dress losion za telo iz Avona je definitivno moj omiljeni Avonov losion za telo. Znam da dosta vas zna Avonon parfem s istim imenom i miriše baš isto kao i on. Dosuše moja koža je oduvek bila mekana i zdrava, tako da nisam primetila neku veliku promenu sem da miriše prelepo! :D I tu je takođe Avonov piling za telo sa jogurtom koji miriše fantastično! Nar, malina i borovnica čine brutalnu kombinaciju mirisa! Što se tiče pilinga, nije puno jak, barem ne meni. Ali sasvim je uredu. :)


Avon Advance Techniques serum za kosu sa rascvetalim krajevima. Njega sam kupila jer sam odlučila dauradim mali eksperiment, tj. planiram da pustim kosu i ne želim da se šišam. :D U predhodnih mesec dana koliko sam ga koristim zaista sam primetila da su mi krajevi manje rascvetali i da su sve manje i manje. Miriše na jabuku i cimet, barem meni. :D


 Uh, još jedna Avonova stvarčica.. baza za nokte koja je meni najbolja. Lak mi zaista duže traje na noktima i ujedno mi i neguje nokte. Sve preporuke za one kojima lak traje kratko i za one kojima se listaju nokti, a vole da su im nokti nalakirani. Flormarov lak za nokte u nijansi JL06 Amaranth ne skidam cele zime za noktiju. Dugo traje, ima veliku četkicu za nanošenje... ma fantastičan je!



I na kraju, svi proizvodi zajedno! :D
Što se tiče omiljene serije to je serija Ubice mog oca. A omiljena pesma, to jest pesme su: Slađa Alegro- Jelen i Nikolija- Plavo more :)
Nadam se da vam se post svideo, čitamo se uskoro! :*

E-mail: milicas389@gmail.com
Instagram: milicas_diary; milica_spasenovic

You May Also Like

19 comments

  1. Oduševljena sam fotografijama,odlične su zajedno sa favoritima. Ja sam imala avonom Little Black Dress parfem, koji je fenomenalan tako da vjerujem da je i losion isti :)
    <3

    everydayema.blogspot.ba

    ReplyDelete
  2. Predivne fotografie! Oduševljena sam...
    Ja imam Avonov Little Black Dress parfem i predivan je. 💘
    A verujem da je i losion fenomenalan.💘💘
    Pratim te , pa ako želiš uzvrati. Usput pogledaj novi post. ❤ ⬇
    Special Section

    ReplyDelete
  3. Milice draga, jako interesantan post! Zaista sam odusevljena proizvodima koje si nam predstavila i to na nesvakidasnji nacin! Odlicne fotografije.

    Gotičarka

    ReplyDelete
  4. Jako zanimljiv post draga! Svi favoriti su sjajni, ali bih posebno izdvojla smokey eye paletu. :) Fotke su očaravajuće. ♥

    http://lifella2.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. Fotografije su divne! <3

    itsnina23.blogspot.ba

    ReplyDelete
  6. Fotografije su ti preodlicne! Ja sam takoder koristila taj losion od Avona i meni je super :)


    MMara

    ReplyDelete
  7. Super fotografije, ima dosta stvari iz Avona i to mi se svidjaaa.

    ReplyDelete
  8. Jako zanimljiv post, super slike, jako su kreativne i kvalitetne.

    Posjeti moj blog bilo bi mi jako drago: http://stroongana.blogspot.hr/

    ReplyDelete
  9. Mnogo navedenih proizvoda sam i sama koristila, i ja jako volim ovaj little black dress body losion, jako je dobar i predivno miiše, općenito ta kolekcija je divna, a i avon advance tehniqes mi je poprilično okey proizvod. Fotkice su divne

    Delilah's Stories

    ReplyDelete
  10. Divne fotografije.Jako mi se dopadaju kao i svi tvoji favoriti.:)

    Minnah's Life

    ReplyDelete
  11. Divan post i jako lepe fotografije. :)
    Serija "Ubice mog oca" je i meni jedna od omiljenih u poslednje vreme i jedva čekam nastavak.

    Fashion, Beauty and Style

    ReplyDelete
  12. Slike su divne,cime slikas? :)
    Nisam koristila ove proizvode ali je lepo procitati nove preporuke. :)
    Jedini proizvod koji sam htela kupiti je ova paletica.
    Pogledaj moj blog ako zelis <3
    http://happinessalwaysbringsbeauty.blogspot.rs/
    http://happinessalwaysbringsbeauty.blogspot.rs/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti puno draga! Slikam mobilnim telefonom- Samsung J5 2016 :)

      Delete
  13. Da li je moguće da neko ima ovako divne slike? Pročitah u komentaru iznad da slikaš sa fonom, savršeno. Favoriti si divni, moram dodati da sam zaljubljena u ona dva laka. Super post Mico♥

    http://sosihappylife.blogspot.ba/

    ReplyDelete
  14. Odličan post ! Slike su predivne <3
    Pogledaj moj blog i zaprati me ako ti se svidi,uzvratit ću : http://herecomesajla.blogspot.ba/

    ReplyDelete
  15. Imam isto matt rumenilo i obožavam ga! Zapratila sam se, veselim se novim postovima!

    kalxpsia.blogspot.com

    ReplyDelete
  16. Super post!
    Pratim te pa ako zelis uzvrati:http://janead.blogspot.rs/

    ReplyDelete