#BTS- School MakeUp; Collab Post

by - 12:36

Hej društvo! Kako vam je u školi? S tim da je škola počela pre 10ak dana, danas ću vam u saradnji sa mojoj divnom blogo koleginicom Hanom, sa bloga Feliz, pokazati jedan običan makeup za školu. Nije ništa specijalno, ali mislim da je sasvim dovoljno za školu. :D Pa, hajde da počnemo!


Pa pre svaga, na lice namažem Avon NutraEffects dnevnu kremu sa SPF 20. Skoro sam počela da je koristim, pa nemam nešto puno toga da vam kažem o njoj, ali ukoliko želite, napisaću vam recenziju o njoj čim je ukapiram. :D


 Nakon što moja koža upije kremicu, na predeo ispod podočnjaka stavljam Avon Mark Nude Matte korektor. Pisala sam u favoritima o njemu, oduševljena sam njime! Nakon njega nanosim Ingrid Ideal Skin Concealer na T- zonu i neke sitne bubuljice ako ih imam. 


Pošto ublažim svoje podočnjake i možda sakrijem pokoju bubuljicu, na redu su moje obrve. Za njih koristim Essence olovku za obrve za plavuše. I nakon što ih popunim, 'uokvirim' ih korektorm. 


Ništa bez bronzera i malo kontura, jel? koristim prvo Essence Sunclub bronzer, pa zatim MaxFactor Bronzing Powder koje nanosim pljosnatom četkicom sa sajta Zaful. Više o tom setu četkica u nekom od narednih postova. 

 Pred sam kraj koristim ovaj Essence all about mat! kompakti puder koji nanosim sa veelikom pufnastom četkicom iz istog seta kao i predhodna. 


Zatim nanosim Avon Mark Spactralash maskaru sa tri 'faze' nanošenja. Razumete me, valjda. :D


Pred sam kraj nanosim uvek neko labelo, retko kada karmin. Najčešće nosim Labello Fruity Shine Cherry labelo, a kada ga zaboravim, nanesem obično Avon Naturals labelo sa medom.


I za samu završnicu, naprskam Avon Mark Magix Fix And Set sprej za lice da budem sigurna da neću nakod nekoliko sati da šljaštim poput novogosišnje jelke. 

I to bi bilo to za ovaj post. Obavezno pogledajte Hanin post. To možete učini klikom OVDE.

E-mail: milicas389@gmail.com
Instagram: @aprilskaluna


You May Also Like

9 comments

  1. Odličan post, šminka je definitivno prikladna za školu.

    http://ccaammblog.blogspot.ba

    ReplyDelete
  2. Ja za fakultet koristim, olovku za obrve, maskaru i malo hajlajtera i to je to :D SUper post inace <3 <3 Fashion Lover

    ReplyDelete
  3. Odličan post! Stvarno ne pretjeruješ u šminci, ja sam osmi razred i najčešće stavim samo korektor, maskaru i labelo. :)

    Fantastiko World

    ReplyDelete
  4. Divan post, fotke i ove četkicu su stvarno divne! Koristila sam ovu Avon kremu i meni je bila stvarno odlična, nadam se da će i tebi biti takva♥

    nevergiveup656.blogspot.hr

    ReplyDelete
  5. Interesantni proizvodi, dovoljni za sminkanje za jedan skolski dan! Jako mi se dopada tvoja rutina i nacin sminkanja! Divan post!

    I follow you. Visit me, and follow back. Hope see you soon. Maleficent

    ReplyDelete
  6. Koliko mi se samo sviđa tvoja marrble pozadina *O*, automatski uljepša sve fotografije. Što se tiče škole nikada se nisam pretjerano šminkala i uvijek je to bilo svedeno na minimum, odnosno puder, maskaru i popunjavanje obrva, ali ove godine sam odlučila eksperimentisati sa šminkom. Također moram primijetiti da imamo iste četke, toliko su divne i kvalitetne

    Delilah's Stories | Filmtastično

    ReplyDelete
  7. That is a nice school day makeup rutine. I love it.I follow you,can we follow each other?

    https://elogiosamislocuras.blogspot.com

    ReplyDelete
  8. Hi lovely,
    You have really a great Blog<3
    I follow you now. Hope you follow back.
    Have a great day.
    Kiss
    http://www.swisstwins.ch/

    ReplyDelete
  9. Slično izgleda i moja školska mejkap rutina, mada mi se u poslednje vreme baaš sviđa ona essence maskara za obrve, tako da probaj i nju :) dosta manje vremena treba nego olovkom, a obrve dobiju tamniju boju, opet prirodnu :)

    Girly World | Instagram

    ReplyDelete