Make Up Brushes from Zaful

by - 17:05

Ćao drugari! Još letos mi je stigao paketić sa Zaful sajta, ali nikako da stignem da napišem post o njemu i ako imam već dugo spremne fotke. :D Inače, poručivala sam dosta stvarčica u poslednje vreme pa se spremite na jednu seriju haul postova! :)


 Prvo, set od 12 četkica za lice koje su prelepe! Poručila sam ih najviše zbog dizajna i velikih četki za lice sa kojima sam prezadovoljna! Što se tiče četkica za oči, nisam nešto oduševljena. Uopšte ne hvataju senku i sa njima se ništa ne može uraditi. Od manjih četkica, jedino četkica za hajlajter valja. :D


 Sledeći set od 6 četkica sam poručila prvo za rođendanski poklon drugarici, ali sam našla nešto bolje pa sam odlučila da ih zadržim za sebe. Nisam ih koristila još uvek, ali su jakoo mekane kao i predhodne. A o dizajnu i da ne pričam! Mislim da će mi zauvek stajati kao ukras! 

Poslednja stvarčica koja mi je stigla je ova pljostana četkica za konture u obliku sirene koja je, priznaćete, predivna! Takođe je jako mekada, ali pomalo nepraktična za rad. Verujem da će i ona završiti samo kao ukras. 

Što se tiče same kupovine, nisam baš oduševljena, ali nije i da nisam zadovoljna. Još uvek (posle 3 meseca) mi nije stigla majica koju sam poručila tom prilikom, ali nisam mogla da čekam više da vam pokažem sve ove četke. 

Da li biste voleli haul post iz Budimpešte?
I da li biste volele post o ekskurziji u Budimpešti?

E-mail: milicas389@gmail.com
Instagram: @aprilskaluna

You May Also Like

5 comments

  1. Cetkice zaista divno izgledaju,i sama sam porucila jedan set ,tako da videcemo kakav je kvalitet,nadam se da nece biti samo radi ukrasa na stolu.

    https://makeupislovee.blogspot.rs/?m=1

    ReplyDelete
  2. Wooow! Ove četkice izgledaju fenomenalno <3
    Novi post -> This is my life

    ReplyDelete
  3. Ja već neko vreme gledam one unicorn četkice i prosto moram da ih naručim, ali uvek smislim nešto preče. :/ Stvarno su oba seta, a i poslednja četkica predivne, tako da ću deviitivno uzeti neke sa sličnim sizajnom uskoro. A što se postova u vezi Budimpešte tiče, ja sam za. :D Btw: odlična recenzija.

    My blog: Ana's blogger life

    ReplyDelete
  4. Imam prvi set četkica i oduševljena sa onima za lice, te onima za blendanje, hvataju dobro sjenu i dobro je blendaju. Što se tiče ostalih setova, nisam isprobala, ali imam sličnu četkicu kao tvoju posljednju i meni je jako nepraktična, te tvrda i ne koristim je uopćee. Odlična recenzija :D
    Delilah's Stories | Filmtastično

    ReplyDelete