Rosegal Haul 2

by - 11:38

Ćao društvo! Za danas sam vam pripremila haul sa Rosegal sajta koji je jedan od mojih omiljenih. ovom kupovinom sam vrloo zadovoljna i s nestrpljenjem sam čekala da mi stigne paket.


Ovo je haljina koju sam oduvek želela da poručim, ali uvek sam se bojala da mi ne bude kratka. Mada, ne mogu reći ni da mi je kratka, ali za moj ukus jeste. Da je duža za pet centimetara bila bi idealna. U odnosi na predhodnu haljinu koju sam poručila, ova izgleda isto kao i na sajtu i jako sam zadovoljna njome, ako zamerimo dužinu.



Paleta od 14 senki za oči je najbolja peleta od svih koje sam poručila sa interneta. Jako, jako je pigmentvana, može se svašta uraditi sa njom i malo je reći da je obožavam. Ima 4 šljokičaste senke i 10 mat i sve su brutalno pigmentovane. Mat senke se malčice truse, ali ništa strašno, ima i gorih a koje su puno skuplje.


 I ako ovaj sat nije u mom fazonu morala sam da ga poručim jer mi se jako dopao. Fantastično i jak kvalitetno je urađen, i vrlo elegantan.


E ovo je stvarčica zbog koje sam željno isčekivala paket! Električna četka za lice sa 5 nastavaka. Uz aparat dobijate i 5 nastavaka ( 1 četku, 2 sunđerčića. 1 deo za masažu lica i 1 deo sa kamenom koji nemam pojma za šta služi :D ) od kojih ja koristim samo jedan. :D Ja sam oduševljena ovom stvarčicom. Tako lepo vam očisti lice, da vam pose lice bude kao bebino! Obožavam ga! 

E-mail: milicas389@gmail.com
Instagram: @aprilskaluna

You May Also Like

5 comments

  1. Aajme koliko novih stvari! :D Paleta i sat su savršeni, baš mi je drago što ti se sve što si naručila sviđa (dužinu haljine ćemo zanemariti haha). Želim ti divan i produktivan tjedan, draga Milice :)

    Happy But Mess

    ReplyDelete
  2. Predivna kupovina, i meni je rosegal poslije zafula najdraži online shop, jer ima najširi asortiman raznih stvari. Ovaj cleanser sam i ja planirala poručiti, čini se dosta kvalitetnim :D a haljina je divna

    Delilah's Stories | Filmtastično

    ReplyDelete
  3. Fin odabir, Milice. sat deluje lepo, paletu nisam probala, ali ne postoji osoba koja jeste a da je rekla nešto loše o njoj, haljina je baš slatka, a cleanser nisam probala, ali sam čitala pozitivne kritike. Uglavnom, super stvaričice i odlična recenzija. ❤️

    The girl named Ana

    ReplyDelete