March Favourites

by - 15:28

Ćao društvo! Za danas sam vam pripremila favorite, koje, iskrena da budem, ne sećam se kada sam poslednji put pisala. Verovatno prošle godine u ovo vreme. :D Da ne dužim...


Avon True Super Shock maskara je već dobre dve godine moj favorit što se tiče maskara. Vrlo mi je bitno da maskara daje gustinu trepavicama, što ova daje maksimalno. Dužina trepavica mi i nije toliko bitna ako imam dobru gustinu istih. Ova maskara ne daje toliko na dužini, ali je za gustinu brutalna. Koštala je oko 400rds. Zatim Essence bronzer koji je tek sada na jednom delu dotakaon pan, a koristim ga predugo. Nije puno pigmentovan, ali dovoljno uz neki svakodnevni, blagi makeup. MaxFactor bronzer je moj omiljeni i ne bih ga menjala bukavlno ni za šta. On je za razliku od Essence bronzera dosta pigmentovan, pa ga češće koritim uveče kada krenem napolje nego preko dana. Nešto što sam skoro počela da koristim je GoldenRose olovka za obrve koja je fantastična! Vrlo se lako koristi i jako lako se iscrtavaju obrve njom. Jedino, uvek mora da bude oštro zarezana. :D Zatim Ingrid korektor koji mi se jedno vreme nije dopadao, ali sada ga svakodnevno koristim za školu jer se stopi sa mojim tenom, kao da nemam ništa da licu, a moji mali podočnjaci su prekriveni. Nije za nekog ko ima tamne podočnjake i problematično lice, jer ima neku srednju pokrivnu moć. I zatim Misslyn hajlajter o kom sam vam pričala u OVOM postu, pa ako vas zanima možete pogledati u tom postu.


Mixa micelarna voda za osetljivu kožu mi je za sada omiljena. Najbitnije mi je d ame ne peku oči pri skidanju šminke sa istih, a ovo je jedina micelarna voda koja to ne čini od svih kojie sam probala. I takođe bitno, ne isušuje kožu. Dove roll-on dezodoransi su mi omiljeni, s tim da ne koristim one sa raspršivačima. Bitno mi je da se posle fizičkog ili guranja u prevozu ne osećam, što mi ovaj roll-on pruža.
E sad, stvarčica bez koje ne ide na spavanje je Avon Planet Spa Heavenly Hidration ulje za lice. Bio je na nekoj akciji gde je košta 300rsd pa sam ga uzela i nisam se ni malo pokajala. Možda nema sad neki miris koji obara s nogu, ali neverovatno je kako neguje kožu. Ne masti lice, vrlo lepo hidirira kožu i vrlo brzo se upija. Takođe, potrebna je jako mala količina za celo lice. Oduševljena sam kako ovim proizvodim, tako i celom ovom linijom, a najviše ovim uljem i pilingom za telo. Ako se u mogućnosti, probajte- nećete se pokajati.

Koji su vaši favoriti za protekli mesec?
Da li ste koristili neke od ovih proizvoda? 

E-mail: milicas389@gmail.com
Instagram: @aprilskaluna

You May Also Like

10 comments

  1. Mnogo mi se dopadaju tvoji favoriti. Zaista ima jako dobrih proizvoda. Ne znam da li si pisala recenziju za MaxFactor bronzer, ali bih je svakako voljela pročitati ❤️❤️❤️

    I follow you: Visit and follow ----> Marija's blog

    ReplyDelete
  2. Odlični favoriti! Nažalost, nisam probala ništa, ali zanima me ta Misslyn šminka. Super fotke☺♥

    nevergiveup656.blogspot.hr

    ReplyDelete
  3. Selekcija stvrai mi deluje fino, čula sam dosta dobrih utisaka, mada osim micelarne vode - nisam ništa od ovoga probala. Micelarna voda je stvarno jako dobra, ni mene ne peku oči i ne isušuje mi kožu, a i super skida šminku i čisti lice. Dove roll - on dezodorans planiram da probam, pošto sam do sada u 90% slučajeva koristila parfeme i nikad nisam probala roll - on, želela bih da probam, a upravo sam za ovaj čula dosta dobrih utisaka. Odličan post, Milice ❤️

    The girl named Ana

    ReplyDelete
  4. Odličan post kao i slike, već dugo vremena namjeravam da kupim taj hajlajter, a sa tobom se u potpunosti slažem za dove dezodorans odličan je. ;)

    Nestvarni svijet blogerke

    ReplyDelete
  5. Fotografije su savršene, a ove proizvode nisam isprobala. Mnogo sam čula o ovom ulju od planet spa iz avona, i moram priznati da bih voljela da i sama isprobam i vjevatno i hoću :D

    Delilah's Stories | Filmtastično

    ReplyDelete
  6. Koristila sam samo jedan Essence bronzer i ok mi je. Voljela bih isprobati Misslyn highlighter i Golden Rose olovku za obrve. Predivne slike :)

    http://beautybydorotea.blogspot.hr/?m=1

    ReplyDelete
  7. Great post!

    You have a nice blog!

    Would you like to follow each other? (f4f) Please let me know on my blog with a comment! ;oD

    Have a great day!

    xoxo Jacqueline
    www.hokis1981.com

    ReplyDelete
  8. Divni favoriti :) odlican si izbor napravila i mnoge od ovih proizvoda i ja volim i koristim <3

    ReplyDelete
  9. Pola od ovih proizvoda koje si nabrojala su također i moji favoriti i cesto ih koristim! Hvala ti na ovom zanimljivom postu, želim ti divan i produktivan dan!

    Checkiraj novi post na Happy But Mess

    ReplyDelete