Zaful Summer Haul #1

by - 13:42

Ćao društvo! Pre nekoliko dana mi je stigao paket sa Zaful sajta i to u rekordnom roku od 10 dana! Što se tiče samih proizvoda, veoma sam zadovoljna. Poručila sam jednu majicu, kupaći kostim i naočare za sunce, što ćete videti u nastavku posta.


Siva majica sa natpisom 'Kanye Attitude With Drake Feelings' mi je omiljena stvar iz ovog paketa. Materijal je fantastičan, veoma mekan i nežan pamuk. I veličina je baš onako kako je napisano u tabeli. 


Zatim kupaći kostim sa kojim sam prilično zadovoljna. Malo mi se ne dopada gornji deo jer ne može da se zategne koliko kome odgovara, ali okej je. Donji deo mi se baaš dopada, nosila sam ga već par puta samo sa drugim gornjim delom. Materijal je takođe fantastičan i ništa se ne providi.


I naočare koje sam prosledila mami jer su meni male pa mi samim tim i izuzetno smešno stoje. Veoma su lagane, dobro zatamljene i jao dobro urađene. Da su mi odgovaraju, ne bih ih skidala. :D

Trenutno je Zaful 4th Anniversary sale gde ima mnogo toga zanimljivog na veelikom popustu.

Takođe možete iskoristiti kod ZFMine i tako uštedeti još više!


E-mail: milicas389@gmail.com
Instagram: @aprilskaluna

You May Also Like

4 comments

  1. Zaful mi je definitivno jedan od omiljenih sajtova, pogotovo za kupaće kostime. Majica je predivna, imam istu, ali sa drugim natpisom i fenomenalna je! Kupaći je predivan kao i naočale!
    Novi post -> Peany

    ReplyDelete
  2. Wow, baš ti je brzo stigao paket, predivne stvari si poručila, a najdivniji mi je kostim :D

    Delilah's Stories | Filmtastično

    ReplyDelete
  3. Sjajan haul, draga moja. Paket ti je stigao neverovatno brzo, jednom mi se to desilo, i izgleda da su slali brzom poštom. Obični mi paket stigne za 13 do 15 dana. Majica i kupaći su predivni, a što se tiče naočara i one su lepe, samo eto što su ti premale.

    Novi post je na mom blogu. Pogledaj ako imaš vremena: Adda's Life

    ReplyDelete
  4. Prelijepe stvarčice, imam slične naočale sa zafula i odlične su, kostim i majica su također super. Posjeti moj blog ako želiš i uzvrati praćenje. ;)

    Nestvarni svijet blogerke

    ReplyDelete