Probni prijemni- moje iskustvo

by - 22:51

Kao i svi ovogodišnji maturanti u petak i subotu radila sam probni prijemni ispit. To je i razlog zašto me dugo nije bilo na blogu. Učila sam i za redovnu nastavu, ali i za prijemni. I od svega što je najbitnije roditeljski povodom tromesečja je prošao i ja sam zadovoljna sa svojim ocenama. Sada, što se tiče prijemnog....


Probni test iz matematike smo radili u petak i mogu da kažem da s tim koliko ja znam matematiku- solidno sam ga uradila. Nisam ga ni baš savršeno uradila, ali nisam ni baš dibidus loše. Verujem da sam mogla i bolje da ga uradim, ali nisam bila baš najbolje skoncentrisana, što mi je večiti problem. Nisam lepo pročitala 2 zadatka i eto mi 2 boda manje. Što se tiče prepisivanja, nisam ni imala baš od koga da prepišem, ali jedna drugarica što je sedela ispred mene rekla mi je rešenje jednog zadatka. Jedan zadatak sam išla na eci-peci-pec i taj zadatak mi je tačan! Kasnije sam išla u školu, ali su nam bili skraćeni časovi i imali smo samo po 5 časova. I da, matiš sam radila u kabinetu matematike i bila sam se ponadala da će biti nekih formula, ali cvrc- ja nisam ništa videla šta je pisalo na panou.


U subotu ujutru se budim kao najveći baksuz- zapušene uši, zapušen nos, glavobolja i promuklo grlo. Svaki delić tela me je boleo. Ali hajde, popila sam lek pa me je glavobolja prošla dovoljno da uradim dobro preostala 2 testa. Za promenu, nisam testove radila u kabinetu većč u velikoj trpezariji. I ako sam bila u prvoj klupi mi smo svi prepisivali. Svi smo se sve vreme domunđavali i rešavali jedni drugima zadatke.


Što se tiče testa iz srpskog, po meni bilo je lagan. Sve sam uradila i koliko znam 2 ili 3 zadatka mi nisu tačna. I tu se nismo puno domunđavali i prepisivali. Kombinovani test je bio potpuno druga priča. Niko ne zna hemiju ni fiziku, pojmovi iz biologije koje nismo pominjali na časovima, svi se dovikuju, dežurni nastavnici ne mogu da ti pomognu jer ni oni ne znaju. Ja sam imala, mogu reći sreće, pa je ispred mene sedela učiteljica mog mlađen brata i ona mi je brzinski prešla preko testa i ispravila jedan primer u zadatku. I naravno, svima je rekla kako sam ja sestra njenog učenika i kako sam lepa kao lutka dok sam se ja crvenela.


Taj sam test završia za oko sat vremena, predala i otišla kući da spavam jer sam preumorna bila. Kasnije sam videla da je drug iz odeljenja našao rešenja i da je objavio na odeljenskoj stranici i okej sam uradila test. I sad idem da spavam, jer pretpostavljam da imam temperaturu jer me glava ubija.

Vaša iskustva?

You May Also Like

10 comments

  1. Molim te mi reci na kom se sajtu nalaze resenja, ja nikako nisam mogla da ih pronadjem :) Inace, super si napisala post i slike su jako lepe. Stvarno svaka cast <3 <3 <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nisam našla rešenja na Internetu. Drug je slikao od nekog iz škole koji je imao ta rešenja. Ukoliko želiš, mogu da ti ih pošaljem. I da, to je samo kombinovani :)

      Delete
    2. This comment has been removed by the author.

      Delete
  2. Mozes li i meni da posaljes resenja negde?

    ReplyDelete
  3. Super post ♥Meni nije bilo tesko na prijemnom dosta smo uspevali da prepisujemo
    Ako zelis da se medjusobno pratimo javi mi :)
    vannja9.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. Jaoo ja nisam radila probni,jer nisam bila tu!A i koliko znam nije bio obavezan :D Drugarica je radila i rekla je da nije bilo lako,solidno..sada ne znam :D ☺
    A što se tiče rešenja možeš li mi ih poslati,kako bih videla šta je sve bilo Žao mi je što nisam radila,ne znam kakva je atmosffera..ništa

    ReplyDelete
  5. Heeey Sweetheart!
    I am Brazilian and I was looking for foreign blogs then I found his own, which by the way is beautiful and certainly I'm already following you.
    It makes me a visit there on my blog, I'll love it!
    You are rolling a wonderful giveaway on my blog. We will participate?
    Sucess always!
    XOXO *--*

    www.makedamotociclista.blogspot.com.br
    My Instagram: tamiya343
    My Twitter: @ cat_343
    My YouTube Channel: www.youtube.com/tamiyasulista
    I am his your follower

    ReplyDelete
  6. Divan post a i slicice. :)

    Nominovala sam te za The Liebster Award pa ako zelis pogledaj :)

    http://mojasvastaricams.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. Vrlo koristan post!

    http://redheads-diary.blogspot.hr/

    ReplyDelete