July Favorites

by - 17:02


Mesec jul je sada iza nas. Nije bio ništa previše uzbudljiv, bar ne kod mene. Kuća, bazen, kuća- standardni ritual kod mene tokom proteklog meseca.
Ovog meseca sam koristila Palmolive Naturals šampon za kosu koji je odličan. Moja kosa je bila suva, bez sjaja i sa malo peruti pri korenu. Već nakon prvog pranja uočila poboljšanje. Peruti nije bilo, kosa je dobila mekoću i sjaj, manje je bila masna. Šampon veoma lepo miriše, na nanu i morske minerale.

Syoss Glossing shine-seal balzam za kosu koji sam koristila tokom jula. S tim da su mi krajevi bili popucali i da sam bila spremna za šišanje, i da još na to imam prirodno mnogo kovdžavu kosu koja se vrlo brzo i lako mrsi, ovaj balzam mi je spasao život! Tokom pranja ga utrljam na kosu pri krajevima i dok se sapunjam zavežem kosu i on odstoji par minuta i nakon što se lepo upije, lepo ga isperem i češljanje može da počne bez po muke!
Nivea Creme Care  gel za tuširanje. Vrlo je nežan, penušav, kremast i odlično neguje kožu. Miriše na standardnu Nivea kremu.
Balea Summer Glam Bodylotion  iz DM-a. Losion za negu tela sa tropskim mirisom i zlatnim sjajem. Papaja, kivi, kokos i još neka voćka čine tako predivnu kombinaciju mirisa koja još lepše miriše na vašem telu nego u tubi. Zlatni sjaj se ne vidi toliko, ali se primeti kada zagledaš malo više. Posle nanošenja koža je meka, glatka, nežna i što je najlepše- prelepo miriše!
Carroten krema za sunčanje sa zaštitnim faktorom 30. Odlično štiti od sunca. Ja uopšte nisam izgorela iako imam dosta svetao ten. Izgorela sam samo po licu, jer je tu nisam nanosila. Kupila sam je u Grčkoj na letovanju, ali predpostaljam da ima da se kupi i kod nas.
I za kraj, kao šlag na tortu, knjiga Sidni Šeldon i Tili Bagšo Anđeo tame. Kriminalistična knjiga koja me je prosto oduševila. Jedna od mojih omiljenih knjiga. Endru Džejks, sredovečni multimilioner koji je bogatstvo stekao trgovinom umetninama, surovo je ubijen u svom domu u Holivudu. Njegova mlada supruga, nenadmašna lepotica Anđela Džejks, pronađena je naga i jedva živa pored Endruovog tela. Ne otkrivam vam dalje ništa, pročitajte je jer se nećete pokajati!

You May Also Like

10 comments

  1. Savrsnei su ti favoriti..Moji su malo losiji ali nadam se da ces ih pogledati bie u buducnosti bolji nadam se hihih :-)
    jananikolic.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. Super,sve izgleda lepo,mislim da cu nabaviti ovu knjigu!
    Ako zelis postani clan mog bloga,bilo bi mi drago <3
    http://happinessalwaysbringsbeauty.blogspot.com/#_=_

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  4. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  5. Odlican blog !! pogledaj moj blog i uclani se ako zelis <3

    tijanaqueenoffashion.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. dreamer-ana.blogspot.com
    e porobacu to sto može da se kupi kod mene post ti je stvaro super!

    ReplyDelete
  7. Knjigu sam procitala,predobra je :) <3

    http://jfashionlover.blogspot.com/

    ReplyDelete