CRNI HUMOR- SMEŠNO ILI NE?

by - 21:33

Ćao drugari! Kako ste, šta ima? Ova školska nedelja se napokon završila i ja već sledeće nedelje imam kontrolni iz matematike i pita istoriju i geografiju. Zapravo, to je ono što je najavljeno, ali biće i neki ne najavljeni test. No nebitno sada to. Na ideju za ovaj post došla sam dok sam bila na času muzičkog. Sedela sam sa drugaricom i slušala muziku dok su drug i drugarica sedeli ispre nas dve i crkavali od smeha. Na kraju se drug okrenuo ka nama dvema i ispričao nam 'vic'. Ja sam ga bledo gledala u fazonu Šta je tu smešno, dok su se oni smejali.
Po meni to ništa nije smešno, već jadno. Ismejavati bolesne osobe, šta je tu lepo? Ne stajte im na muku imaju ih već previše! Ti ljudi su mnogo uskraćeni. Neće moći da otputuje bez torbe sa lekovima, dijabetičar (u zavisnosti od tipa) ne može da pojede kolač u restoranu dok svi ostali mogu. Šta je tu smešno? Sećam se 'vica' koji je drug ispričao i glasio je ovako: 
Kada umiru dijabetičari?
-Kad je najslađe.

I šta je tu smešno? Oni su crkavali od smeha, dok sam ih ja smoreno gledala pa su mi oni rekli Ne kontaš,a?
Nisam odgovorila ništa već sam samo vratila slušalice u uši i slušala muzku do kraja časa dok su oni crkavali od smeha.
Samo sam želela da podelim sa vama moje mišljenje o Crnom humoru. Jadan mi je, previše. Nema ničeg smešnog u ismejavanju ljudi, ali ti koji ih ismejavaju ostaje njima na duši. Naći će se valjda, i oni u nekoj poziciji kada će biti ismejavani i videće koliko je to ružno i jadno. Zanima me kako će se tada oni osećati i da li će se setiti kako su se oni smejali na tuđu muku.

You May Also Like

9 comments

  1. Slažem se sa tobom. I da je nešto jako smešno, suzdržala bih se od smejanja jer zaista nije u redu smejati se bolesnima ili nekim drugim ljudima kome je potrebna pomoć, a ne podrugivanje.

    http://aleksandrasmagicalworld.blogspot.rs/

    ReplyDelete
  2. Sviđa mi se što si napisala ovakav post. Potpuno se slažem s tobom!

    http://sarahmakeupp.blogspot.hr/

    ReplyDelete
  3. Definitivno se slazem sa tobom. Koja je svrha vredjati ljude koji nikada nisu mogli ni uzivati u zivotu,ljude koji imaju samo jednu zelju,da ozdrave dok ih oni imaju hiljadu. Ne kontam zaista njihov mozak..

    www.alijindnevnik.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. Slažem se sa tobom.Mislim da to ne treba biti smešno,još su jadne osobe koje i govore te viceve.

    ReplyDelete
  5. U potpunosti se slažem sa tobom ,odličan ti je ovaj post, samo tako nastavi ,jako si zanimljiva i originalna!
    Ako želiš pogledaj moj blog i učlani se!
    http://smizlica11.blogspot.rs/

    ReplyDelete