MY FAVORITE BOOKS- 2.DEO

by - 15:04


Kao što se mogli da vidite u prvom postu o mojim omiljenim knjigama, većina ih je bila od Džin Sason i o ženama iz država u kojima žene nemaju nikakvih prava. Sada nema takvih knjiga.
Nora Roberts- Dragulj moje krune
Tokom nekoliko dragocenih sedmica, njeno kraljevsko visočanstvo Kamila od Kordine može da bude obična Kamila Makgi. Rad u ruralnom Vermontu za poražavajuće lepog i krajnje džangrizavog arheologa Dilejnija Kejna savršeno je pribežište. Međutim, Kamilina netrpeljivost prema tom čoveku ubrzo se pretvara u fascinaciju, potom u želju, a odbegla princeza zna da će na kraju morati da mu prizna ko je. Da li će je Del videti kao ženu koju može da voli, ili će je prezreti i odbaciti?
Gijom Muso- Vrati mi se
Jednog jutra Itan će dobiti pozivnicu za venčanje žene koju je nekada davno voleo, ali koju je ostavio kako bi se posvetio karijeri. On je sada jedan od najboljih psihijatara na Menhetnu - bogat, poznat, ali strašno usamljen. Ovo je dan kada je odlučio da ispravi grešku iz prošlosti i ponovo osvoji Selin. Posle zbrkana dvadeset četiri časa obavijena misterijom, Itana će ubiti nepoznati muškarac. Međutim, sledećeg jutra nešto neverovatno će se dogoditi - Itan će se probuditi i shvatiti da, igrom sudbine, ponovo proživljava isti dan.
Hoće li uspeti da na vreme iskoristi priliku koju je dobio?
Lorin Vejsberger- Đavo se sveti
Prošlo je skoro deset godina otkako je Andrea Saks dala otkaz Mirandi Pristli i napustila posao iz snova za koji se ispostavilo da je posao iz najgore noćne more. Udružila je snage sa Emili, nekadašnjom saradnicom i ljutom suparnicom, i pokrenula otmen časopis o venčanjima koji je brzo postao nezaobilazno štivo svih mladih pomodara.
Osim uspeha na profesionalnom planu, Endi je upoznala ljubav svog života. To je Maks Harison, potomak čuvene porodice medijskih magnata, uspešan i neverovatno zgodan mladić sa liste najpoželjnijih neženja. Njihovo venčanje biće društveni događaj godine, a svi prijatelji i porodica okupiće se da proslave zajedno sa srećnim parom. Endi je na vrhu sveta. 
Ali, karma je čudo. Na samo jutro venčanja, prošlost će pokucati na Endina vrata, a svadbena groznica pretvoriće se u ledenu strepnju. Iako to ni u snu ne bi pomislila, svi napori da izgradi srećniji, novi život vratiće je tami kojoj je jedva umakla – i baciti je pravo pred noge samom đavolu...
Lindzi Kelk- Volim Pariz
Aleks, Anđelin dečko, poziva je na putovanje u Pariz. U isto vreme, modna urednica traži od nje da napiše veliki članak, pa Anđela oduševljeno pristaje da spoji lepo s korisnim.Međutim, dok se zaljubljuje u pariski joie de vivre, neko sabotira njenu veliku poslovnu priliku. A kad još ugleda Aleksa kako blisko razgovara s bivšom devojkom, Anđelini pariski snovi se ruše. London i njen stari život udaljeni su samo sat vremena vozom. Hoće li Anđela pobeći kući, ili će se suočiti s problemima?
Sidni Šeldom i Tili Bagšo- Anđeo tame
Bila je to njegova prva velika istraga ubistva – ali i jedan od najbrutalnijih i najmračnijih slučajeva sa kojima će se inspektor Deni Makgvajer susresti u čitavoj karijeri. Endru Džejks, sredovečni multimilioner koji je bogatstvo stekao trgovinom umetninama, surovo je ubijen u svom domu u Holivudu. Njegova mlada supruga, nenadmašna lepotica Anđela Džejks, pronađena je naga i jedva živa pored Endruovog tela. Obuzet dubinom patnje koju je otkrio u njenim očima, Deni se zakleo da će pronaći izopačenog ubicu koji je počinio takvo zlodelo. Međutim, istraga nije našla nijedan pouzdan trag, a samo nekoliko dana nakon otpuštanja iz bolnice, nezaštićena udovica Anđela – Denijev jedini svedok – nestala je bez traga. 
Deset godina kasnije, Deni i dalje ne može da zaboravi prelepo lice Anđele Džejks i užasni zločin koji joj je srušio svet; ta opsesija ga je gotovo koštala zdravog razuma. Ipak, uspeo je da izgradi novi život na drugoj strani sveta i baš kada je verovao da je vreme da zaboravi prošlost, slučaj Džejksovih vraća se da ga progoni svom silinom…

P.S. Kako vam se sviđa novi dizajn bloga?

You May Also Like

19 comments

  1. WOW ! Obožavam ove knjige ! Nikada ih nisam pročitao , ali bih voleo ! Pogotovo ,,Anđeo Tame'' ! Savršen izbor !

    PS : Dizajn bloga ti je savršen !
    PPS : Ja sam tvoj 9. čitalac !

    ilorodogaming.blogspot.com ----> Pogledaj moj blog i učlani se , ako želiš :D

    ReplyDelete
  2. Đavo se sveti, jedna od mojih omiljenih knjiga!
    http://lafdiary.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. Đavo se sveti, jedna od mojih omiljenih knjiga!
    http://lafdiary.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. Predivan post, vjerujem da su knjige odlične :D Jako mi se sviđa dizajn bloga, prelijep je. Možeš se učlaniti na moj blog ako želiš i ja sam na tvoj :))

    http://catherinehere.blogspot.hr/

    ReplyDelete
  5. Gijom je odličan! :) Sve knjige su interesantne, ali najviše bih volela da pročitam 'Đavo se sveti' jer je to nastavak od 'Đavo nosi pradu'. :D
    PS: Učlanila sam se u tvoj blog, nadam se da ćeš i ti u moj. x

    jasminadi.blogspot.rs

    ReplyDelete
  6. Mnogo mi se svideo tvoj blog,a i nacin na koji pises.Izgled bloga ti je prelep!
    http://justbeyourself31.blogspot.rs/ -ovo je moj blog,ko zeli neka se uclani! :) <3

    ReplyDelete
  7. "Dragulj moje krune" je odlicna, procitala sam je :)
    A volela bih da procitam "Djavo se sveti". Divan post :)

    http://jfashionlover.blogspot.rs/

    ReplyDelete
  8. Sve knjige izgledaju zanimljivo, moram neku od ovih pročitati. Izgled bloga ti je super. :)

    http://sarahmakeupp.blogspot.hr/

    ReplyDelete
  9. Prelep post. Nisam citala ove knjige, ali izgledaju zanimljivo i defnitvno moram da procitam neku. <3 <3
    Ako zelis pogledaj moj novi post :)
    www.neramisic.blogspot.com

    ReplyDelete
  10. Sjajan izbor knjiga. :)
    Please follow my blog:
    http://fashionandstyleno1.blogspot.rs/

    ReplyDelete