Prom Girl!

by - 18:40

Kao i sve devojčice koje željno isčekuju mesec jun zbog mature, i ja ga s nestrpljenjem očekujem. Devojčice je već uhvatila 'panika' oko mature i prijemnog. Počele su da se traže haljine i cipele, odgovarajuća šmikna i frizura i počele smo da razmišlajamo ko će nam praviti friz, ko će nas šmiknati i u mom sličaju- ko će mi sašiti haljinu! Ja sam vrlo kompilikovana osoba kada su u pitanju haljine i baš zato želim da mi je neko sašije po mojim merama. Sada ću vam pokazati nekoliko sajtova sa kojim možete naručiti haljinu ili pak naći neku koja vam se dopata i sašiti je. 


Ja sam na ovom sajtu našla najviše haljina koje se meni sviđaju. I sem haljina, imaju i cipele za maturu. Imaju ogoooman izbor haljina. I dugih i kratkih, svih veličina, svih krojeva, ali bukvalno svakakvih haljina ima!


 Ovo je jedan tako divan sajt sa divnim haljinama! I ne samo haljinama za maturu već i haljinama za sve ostale svečane dogašaje. Od mature do venčanja!


Na ovom sajtu ima dosta istih haljina kao i na PromGirl, ali opet ima i nekih novih i drugačijih :)


Takođe jedan odličan sajt za pronalaženje savršene haljine za maturu! Svidelo mi se dosta haljina i sa ovog sajta, a sada mi ostaje samo da odlučim koju želim. Nadam se da sam vam pomogla barem malo :)

1. Kako vi zamišljate vašu matursku haljinu?
2. Da li imate prstioca za matursko veče?
3*. O čemu biste želeli da pišem sledeće?

You May Also Like

4 comments

  1. Super post! I ja sam maturantica ove godine, 9.razred sam tako da je ovo bilo poprilično zanimljivo čitati! :) <3


    NEW POST --->http://staliaisbae.blogspot.ba/2016/02/17th-episode-got-me-like.html
    NEW POST --->http://living-like-v.blogspot.ba/2016/02/spring-accessories-shoes-makeup-collab.html

    ReplyDelete
  2. Odličan post, mene matura čeka sledeće godine. Ali sam sigurna da će ovaj tvoj post pomoći devojkama koje maturiraju ove godine. P.S. Odličan dizajn bloga i način i stil pisanja! :) <3
    Ako nije problem, postavi mi pitanje za Q&A post: http://mirjanafashion.blogspot.rs/2016/02/postavite-mi-pitanja-za-q.html

    ReplyDelete
  3. Super post <3 Ja sam vec imala maturu :)
    Ako mozes pogledaj moj blog i uclani se uzvraticu
    vannja9.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. Zaista odlican post,bas kreativno! :)
    Pa ne znam tacno.Nisam o tome preterano zamisljala ,ali volela bih da bude neka haljina zelene ili tamno plave boje . Za pratioca je rano. Stvarno nemam ideju sta bi mogla za sledeci post.

    ksenijinkutak1.blogspot.rs

    ReplyDelete