November Favourites

by - 16:52


Već 10-ak dana mi slike stoje spremljene u računaru, dok je moje još ostalo da napišem post. U takvom sam škripcu sa vremenom da nemam vremena da spavam koliko bih trebala da spavam u svojim godinama, a ne da napišem post... ali evo ugrabila sam malo vremena ☺


Najveći favorit ovog meseca jeste Avon ClearSkin tretman za akne. Pisala sam o njemu poseban post, pa ako vas zanima nešto više možete pogledati ovde. Tu je i Essence Stay all day 16h korektor koji je sasvim dobar. Lepo porkiva podočnjake i neke manje bubuljice. Jedina mana mu je što se brzo suši pa morate malo brže da radite s njim. Zatim je tu Golden Rose mat karmin u olovci u nijansi 12. Čini mi se da sam već pisala o ovom karminu? Vrlo je kremast, ne isušuje usne što je bitno i zaista je mat :)



Maybellien The Lift Volum' Express maskara koja je brutalna! Podigne mi trepavice koje budu mnogooo gušće nego inače! Dobila sam je na poklon pa ne mogo da vam kažem koliko košta jer ne znam. Mala Essence quattro senke za oči su odlične! Od ove male paletice mogu se napraviti kombinacije i za dnevnu i za večernju varijantu što je fantastično! Senke su vrlo pigmentovane i postojne. Ne truse se i vrlo su lake za nanošenje i blendanje! Kupila sam u Lilly-ju sa oko 400 dinara.


Avon AT sprej za zaštitu kose od toplote i lakše oblikovanje em što prelepo mišiše, nego mi je kosa posle njegovog nanošenja i sušenja mekša i ne leti mi na sve strane kao inače. Frizura mi stoji duže, to jest lokne mi duže traju. Kupila sam ga u Avonu za oko 250 dinara, ali cena je svakog meseca drugačija tako da je nekada dosta skuplji, a nekada jeftiniji od 250 dinara.


Malena lak za nokte u nijansi 27 je moj omiljeni jesenji lak ovog meseca! Dovoljan je jedan sloj laka da bi boja bila jaka! Još kada preko njega namažete mat završnicu- brutalno! Bio je oko 120 dinara prošle zime u Lilly-ju. I moja omiljena kremica za ruke iz Avona sa kakao puterom koja divno miriše i odlično neguje ruke. Sigurna sam da ste probali bar jenu Avonovu kremu za ruke, a ako niste obavezno probajte! Bila je nešto više od 100 dinara.


I najslađe za kraj! Mali Little Black Dress miris koji je moj omiljeni u poslednje vreme. Znam da je dosta vas probalo ovaj miris, pa neću puno pričati o njemu. Reći ću samo da je predobar! 

Da li ste probali neke od ovih prozvoda?

E-mail: milicas389@gmail.com
Instagram: milicas_diary; milica_spasenovic

You May Also Like

10 comments

  1. Probala sam skoro sve proizvode i odusevljena sam :) Super favoriti <3

    ReplyDelete
  2. Imamo slicne proizvode koje koristimo.
    Pratim te :)

    ReplyDelete
  3. Nisam nijedan proizvod probala osim Essence senke za oči i Malena lakove ali u drugim bojama. Proizvodi su jako lepi, i sigurno ću ih probati.

    LifeInMyStyle | New year posts! + Q&A

    ReplyDelete
  4. Vecinu ovih stvari sam i sama koristila tako da mi je apsolutno bilo uzivanje da citam ovaj post. Odlicno je napisan, slike su skroz simpaticne.

    Gotičarka

    ReplyDelete
  5. Vecinu ovih stvari sam i sama koristila tako da mi je apsolutno bilo uzivanje da citam ovaj post. Odlicno je napisan, slike su skroz simpaticne.

    Gotičarka

    ReplyDelete
  6. Većinu od navedenih proizvoda sam i sama koristila, počevši od odlične avon care kreme koja je fenomenalna, pa do clearskin kreme i little black parfema i apsolutna svime sam bila oduševljena, inače divan post popraćen još boljim fotkama

    dnevnadozabloga.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. Super ti je post, slike mi se posebno sviđaju, savršene su. Ako želiš možes pogledati moj novi post, i kontarisati kako ti se sviđa.
    http://elbexxfashiondiary.blogspot.ba/2016/12/za-danas-sam-vam-pripremila-jedan.html?m=1

    ReplyDelete
  8. Slike mi se jako sviđaju, baš su jesenje. Prvi puta sam na tvom blogu i jako mi se sviđa, pišeš o jako zanimljivim temama pa sam se zbog toga i prijavila na tvoj blog.

    Posjeti moj blog bilo bi mi drago: http://stroongana.blogspot.hr/

    ReplyDelete
  9. Post je odličan, i fotografije su baš super!
    Pratim te, pa ako želiš da uzvratiš

    http://mysweetescapemasha.blogspot.com/

    ReplyDelete
  10. Imam par ovih proizvoda,izmedju ostalog i senku samo sa drugim bojama i parfem little black dress koji imam u vecem izdanju- s a v r s e n je,vise nego savrsen.Pratim te,divan ti je blog i fotogorafije,uzbudjena sam zbog sledeceg posta. http://ellalavomg.blogspot.com/

    ReplyDelete