Avon Planet Spa Heavenly Hydration- Recenzija

by - 11:20

Ćao svima drugari! Nadam ste da ste dobro i verujem da se svi radujete kraju školske godine. Maturantima želim da se lepo provedu na ispraćaju i maturskoj večeri i da što bolje urade završne ispite. I da im matematika ne bude previše teška. :D Danas ću vam pokazati nekoliko Avonovih Planet Spa proizvoda iz kolekcije Heavenly Hydration sa maslinovim uljem. Malo je reći da sam oduševljena, pogotovo pilingom za telo i maskom za lice.


Prvo ću vam pričati o pilingu za telo jer sam njime najviše oduševljena. Naime, Heavenly Hidration piling za telo sa mediteranskim maslinovim uljem uklanja mrtve čelije kože, čini kožu osveženijom i zdravijom i pruža osećaj glatke i nežne kože. To kažu ljudi iz Avona, a ja to mogu samo da potvrdim. Koristila sam dosta njiovih pilinga, ali ovaj je meni najbolji. Dosta je jak pa ga koristim jednom nedeljno iako oni preporučuju 2 puta. Često znam da stavim i trunčicu pilinga i na lice nežno masirajući kako bih uklonila mrtvu kožu pretežno sa nosa. Zaista sve preporuke za ovaj piling, pogotovo za one kojima se preuta koža i kome je suva.


Zatim je tu maska za lice koja je takođe fantastična. Nije onog tipa da se suši na licu, da vam steže lice do toga da ne možete da pričate (razlog više što je dobra jer ja ne zaklapam :D ). Dolazi u tubici kremaste teksture i malo beličaste boje. Kada je nanesete na lice, treba da odstoji 20 minuta, potom se ispere mlakom vodom. Koža je nakon maske negovana, nežna i osvežena. Maska je zaista fantastična i što je vrlo bitno ne iritira kožu.


I poslednja stvar za ovaj post, ali ne i manje važan- maska za kosu. Iskreno, ja nisam nešto preterano oduševljena ovom maskom za kosu, Istina, kosa mi bude mekana posle korišćenja iove maske, ali ništa više od toga. Drži se na kosi 10-15 minuta, a potom se ispira. Ne znam, možda ja nisam dovoljno dugo držala, možda nisam stavila dovoljno maske, ali nije me nešto baš obiorila sa nogu kao predhodna dva proizvoda. verujem da će nekome poslužiti ova maska, nekome ko ima manje oštećenu kosu.


I još jedna fotka, gde su svi proizvodi zajedno. :D nadam se da vam se post dopao i da ćete, ukoliko već to niste- probati neki od ovih proizvoda jer su zaista fenomenalni!

E-mail: milicas389@gmail.com
Instagram: milicas_diary

You May Also Like

3 comments

  1. Meni svi proizvodi iz ove kolekcije predivno mirišu!Super post. :)

    Minnah's Life

    ReplyDelete
  2. Miris ovih proizvoda je fantastican.Slozila bih se sa tobom sto se tice maske za kosu,ni mene nije odusevila ali probacu ova prva dva proizvoda,zasigurno.Divan post.
    http://ellalavomg.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. Obozavam Avon kozmetiku, i to ne konkretno samu sminku, vec preparate nalik ovim koje si predstavila. Sjajna recenzija, ove proizvode nisam probala ali mi izgledaju veoma interesantno i korisno.

    Visit me, Gothic

    ReplyDelete