Propustili ste priliku za Bitcoin? Evo nove besplatne prilike- Pi Network

by - 21:05

 

Šta je Pi?

Pi je nova kriptovaluta za nas obične, svakodnevne ljude koju možemo „dobiti“ (ili zaraditi) sa svog telefona. Kriptovalute su novi oblik digitalnog novca kojeg održava i osigurava zajednica, umesto država ili banaka. Danas možete rudariti (ili zaraditi) Pi pomažući ovoj kriptovaluti, tako što ćete povećati Pi-evu pouzdanu mrežu. Dok je većina kriptovaluta (poput Bitcoina) svakodnevnim ljudima teško dostupna, Pi je dostupan praktično svima. 

Kako funkcioniše ova aplikacija? Kako mogu da zaradim više?

Ova aplikacija vam omogućava da Pi zaradite vašim jednostavnim doprinosom Pi zajednici. Što više doprinosite, više zarađujete. Da biste zarađivali Pi, svaka 24 sata pipnite ikonicu munje. Brzinu rudarenja možete povećati tako što ćete pozvati pouzdane prijatelje i porodicu da se pridruže zajednici. Posle 3 ciklusa rudarenja, brzinu možete dodatno povećati izgradnjom sigurnosnog kruga, koji doprinosi ukupnoj sigurnosti mreže. Da biste zarađivali Pi, svaka 24 sata pipnite ikonicu munje. Brzinu rudarenja možete povećati tako što ćete pozvati pouzdane prijatelje i porodicu da se pridruže zajednici. Posle 3 ciklusa rudarenja, brzinu možete dodatno povećati izgradnjom sigurnosnog kruga, koji doprinosi ukupnoj sigurnosti mreže.

Da li aplikacija mora ostati otvorena da bih rudario? Da li aplikacija troši resurse telefona?


Aplikacija ne mora biti otvorena da bi teklo rudarenje. Ona ne utiče na perfomanse telefona niti troši bateriju. Takođe ne troši Internet! Jednom kada započnete ciklus rudarenja možete zatvoriti aplikaciju, pa čak i ugasiti telefon (recimo noću, ako imate tu naviku). Rudarenje se nastavlja! :)

Mogu li rudariti sa više uređaja? Kako mreža sprečava lažne račune, botove i druge da zarade Pi?


Ne, ne možete rudariti na više od jednog uređaja. Zajednica ima strogo pravilo, jedan račun (nalog) po osobi. Pi koristi višestruku strategiju da se osigura od rudarenja sa lažnih ili duplih računa.

Zašto su raniji članovi rudarili sa većom startnom brzinom?


Raniji članovi su na taj način bili nagrađeni za njihov doprinos u početku, kada je to bilo najviše potrebno.

Koja je vrednost Pi-a?


Današnja vrednost Pi-a odprilike 0 eura / dolara / itd. Slično kao Bitcoin 2008 kada je bio u začetku. Vrednost Pi-a biće izgrađena na osnovu vremena, interesovanja, robe i usluga ponuđenim od strane članova Pi zajednice.Udruživanjem interesovanja, robe i usluga oko zajedničke kriptovalute, članovi Pi mreže žele da zadrže vrednost koja obično ide bankama, tehnološkim divovima (npr. Facebook, Amazon) i drugim posrednicima. Danas pravimo osnovu za ovu digitalnu valutu i njeno tržište, delenjem Pi-a, širenjem zajednice i razvojem tehnologija za osiguranje njene sigurnosti.

Aplikaciju možete pronaći na Google Play-u i Apple Store-u, kao PI NETWORK, potrebno je uneti refferal kod osobe koja vas je pozvala.

Moj refferal kod je: Lela158

ŠTA TREBA DA RADIM?

  • Po instalaciji Pi aplikacije i registraciji, započet je Vaš prvi ciklus rudarenja.
  • Po njegovom isteku (24h) ikonica munje pobeli, pa treba da je pipnete i pokrenete novi ciklus i tako svakii dan.
  • Međutim, već od prvog dana treba da delite KOD drugima kako bi se učlanili. Oni se automatski pojave u Vašem Earning timu. Oni najviše ubrzavaju Vaše rudarenje (broj Pi/h), ali samo ako su aktivni.
  • U svom Earning timu vidite članove koji su neaktivni, pa morate da ih podsetite da pipnu munju ponovo. Pipnete PING INACTIVE :)
  • Posle trećeg ciklusa pojavi se ikonica  (štit). To je sigurnosni krug (Security Circle). U taj krug iz Vašeg Earning tima ubacite one u koje imate poverenja. Najbolje porodicu, rodbinu, prijatelje. Dovoljno ih je 5 da bi se pored "štita" pojavilo 100%, što je maksimum. 
  • Svaki dan po isteku ciklusa startuje novi ciklus rudarenja.
  • To je najvažnije za sada. Ostalo ćete naučiti na chat-u u Pi aplikaciji ili me možete pitati. :)

You May Also Like

2 comments

  1. I have read a few of the articles on your website now, and I really like your style of blogging. I added it to my favorites blog site list and will be checking back soon. Please check out my site as well and let me know what you think.
    Online STORE

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete