BACK TO SCHOOL

by - 16:42

Ovaj letnji raspust je samo tako prošao. Svakim danom nam sve više i više izmiče iz ruku i škola se bliži. U neku ruku jedva čekam da škola počne i vidim sve društvo, ali u drugu ruku mi se plače što škola počinje jer neću moći da izlazim svakog dana, gledam filmove do kasno, čitam knjige svakodnevno. Moraću sve to da radim u dosta umanjenim količinama i samo mi se zbog toga plače. 
Pre neki dan sam išla sa mamom, tatom i mlađim bratom u kupovinu svezaka i ostalog pribora, i pošto se meni kao i inače olovke, pernice i renčevi nisu svideli kupila sam samo sveske.

 Ove sveske sam najpre uzela zato što su mi se boje svidele. Žuta sveska me podseća ne ovo leto koje je bilo nezaboravno. Pink sveska.. hmmm... pa ona me ne asocira ni na šta, jednostavno mi se svidela, dok je plava sveska skroz druga priča. Plava sveska sa natpisom iTweet- nju sam morala da uzmem jer sam ja dete Twittera i nikakav Instagram i Fejsbuk to neće promeniti. Naravno, koristim ja i Instagram i Fejsbuk, ali Twitter je Twitter.
Ove dve sveske sam prve uočila i prve ih ubacila u korpu. Jednostavno su mi se svidele. Imala sam ovakve sveske i prošle školske godine samo u drugim bojama i za divno čudo ostale su čitave do kraja godine. 
Ove sveske sam uzela samo zbog boja. Volim svetle boje i nisam mogla da im odolim kad sam videla sveske.
Ja sam osoba koja istoriju naprosto voli i rado je uči. Znam puno istorije i moji drugari iz razreda znaju, da kad god im nešto zaškripi iz istorije, pitaju Milicu jer ja ću znati. I samo sam zbog toga uzela ovu svesku. Volim svoju domovinu :)
Kod ove sveske mi se svideo dezen i natpis na njom. Uživaj u svakom momentu, jer ja živim za trenutak i posledice su mi u nekim stvarima potpuno nebitne, Bitno je da je meni lepo u tom trenutku. I uvek kažem sebi Bolje reci ups, nego jao trebala sam da uradim to.

Obožavam Diznijeve filmove i junake. I Mini Maus, Tweety i Pata Patak su mi bile naajlepše i iz tog razloga sam uzela baš ove 3 sveske.


You May Also Like

8 comments

 1. Sveske su predivnee <3
  post i anketa na mom blogu:

  tijanaqueenoffashion.blogspot.com

  ReplyDelete
 2. Sjajan post ♥

  http://sarahmakeupp.blogspot.com/

  ReplyDelete
 3. I ja obozavam Diznijeve filmove,predivne su sveske <3

  http://jfashionlover.blogspot.com/

  ReplyDelete
 4. Odlican post,sveske su bas lijepe ♥☺

  ozaninkutak.blogspot.com

  ReplyDelete