Makeup Haul- Kozmetika I Parfemi

by - 15:48

Ćao društvo!


Pre par nedelja mi je stigao paket sa sajta Kozmaetika i Parfemi. Poručila sam 3 Ingrid proizvoda sa kojima sam prilično zadovoljna. Što se tiče isporuke, zaista su veooma efikasni! paketić mi je stigao u roku od 2-3 dana i mislim da sam htela da poletim kada me je kurir pozvao :D Da vam ne dužim dalje, idemo na proizvode.


Ingrid Ideal Matt puder je možda stvar kojoj sam se najviše i radovala. Čula sam dosta dobrih stvari o njemu, a kasnije sam se i uverila. Ima srednje jaku pokrivnu moć, u potpunosti je mat i još hidrira kožu. Za osobe za masnom kožom je fantastičan! Ja imam masnu T-zonu i ona mi je uvek najviše sijala, ali ovaj puder sam nosila ceo dan i nije se pomerio sa lica niti je išta prosijalo. Jedino što sam ja omašila nijansu. S tim da oksidira, ja sam uzela najsvetliju nijansu kao i inače jer sam bela kao sir pa da mi ne bude pretamno. Ali, verujem da će mi do zime odgovarati jer čini mi se da imam još malo letnjeg tena :)


Sledeća stvarčica je Ingrid Makeup Base koja prikriva crvenilo i pruža mat efekat. Bila sam skeptična i baš nisam bila sigurna da li ga da uzimam. Imam malo crveniji nosić i jagodice, ne vidi se to ispod pudera, ali sam želela nešto protiv crvenila. Nisam pogrešila što sam ga uzela jer zaista pokrije sve crvenilo samo jednom pumpicom. Ja ga nanosim na celo lice zbog mat efekta i uz to lepo zagladi pore. Sve u svemu, zadovoljna sam ovim proizvidim i verujem da će jooš mnoogima pomoći!


I poslednja svarčica je divni Ingrid Mat karmin u nijansi 309 koji je predivan! Nijansa je braonkasta, baš za jesen ali i za svaki dan. :) Nešto što mi se jako dopada kod ovog karmina jeste što ne suši usne i što je veooma kremast! Uzgred je i mat. Svideće vam se, sigurna sam. :)

E-mail: milicas389@gmail.com
Instagram: @aprilskaluna

You May Also Like

10 comments

  1. Predivan haul, deaga Milice. Za mnoge od proizvoda sam čula, ali još uvijek se nisam susretala sa istim. Iskreno se nadam da ću imati priliku u nekom budućem vremenu ^_^

    ReplyDelete
  2. Ajoj odlican haul, draga moja Milice, zaista predivne stvari! Sve sam ih isprobala, izuzev karmina i zaista sam zadovoljna kako rade te sam sigurna da ces i sama uzivati u koriscenju istih. Divna recenzija!

    New post is on my blog! Visit me, Maleficent

    ReplyDelete
  3. Divan post, baš si se potrudila oko istog i fotografija :D Nisam koristila ingrid proizvode, ali su ga mnoge blogerke hvalile pa ne sumnjam da je loš :D

    Delilah's Stories | Filmtastično

    ReplyDelete
  4. Your blog is lovely and I am following you -c I hope
    you follow back - it si fun to meet new people!
    Best wishes, Mimi
    https://inmyprimetime.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. Fotke su divne, nisam ništa probala od Ingrida, ali po tvojim riječima, izgleda da su jako kvalitetni☺♥

    nevergiveup656.blogspot.hr

    ReplyDelete
  6. Nisam probala nikada Ingrid sminku ali se nadam da ce se uskoro naci u okolnim drzavama. Sjajan post draga.
    Look my post and visit my blog

    ReplyDelete
  7. Brushes are amazing *o*


    I hope that you visit my blog and maybe stay for longer!
    www.spiked-soul.pl

    Like Spiked Soul on FACEBOOK


    Kisses
    Elwira Charmuszko

    ReplyDelete
  8. Odličan post, draga Milice. Nikad nisam naručivala sa ovog sajta, ali mi deluje sasvim okej. Drago mi je da si zadovoljna. Pozz. *--*

    My blog: Ana's blogger life

    ReplyDelete
  9. Super post! Nisam do sada imala priliku da probam Ingrid proizvode, ali ću to sigurno učiniti. Inače, čestkice su suepr, skoro su mi stigle slične, samo mermaid.

    Nova sam na blogu, tu je i moj prvi post, pa ako želiš možeš me zapratiti: Chic Cappuccino Kiss!

    ReplyDelete