New In

by - 15:26

Ćao društvo! Za danas sam vam pripremila jedan haul/new in post. Pokazaću vam stvarčice koje sam kupila u predhodnih nekoliko dana. Većinom su tu proizvodi za negu kože, ali ima i nešto malo dekorativne kozmetike, :)


Za početak, tu su Balea maske za lice- dve crne maske sa aktivnim ugljen i jedna sa hijaluronom za zatezanje kože. Crna maska je fantastična i jako lepo mi očisti lice, naročito deo oko nosa i sam nos. Drugu maskicu sam kupila mami, pa dok ona isproba to preneću vam njene utiske. Cena je oko 100 dinara. 


Zatim je tu Bioten micelarna voda sa pamukom koju još uvek nisam probala. Jako lepo miriše i namenjena je osobama sa suvom/osetljivom kožom. Cena je bila oko 200 dinara. 


Ljudi moji, Avon Clearskin O2 Bubble Fresh Cleanser je spas za devojke koje imaju bubuljice i akne po licu. Baš ova kolekcija iz Avona i jeste namenjena tinejdžerima i osobama sa osetljivom i problematičnom kožom. Ova umivalica ne isušuje kožu i nemate onaj osećaj zategnutosti, ali itekako isušuje bubuljice i verujte mi nećete pogrešiti ako kupite ovaj proizvod. Cena mu je bila 200 dinara, ali ona uvek varira u zavisnosti od kampanje.


Verovatno već i pričice na grani znaju da ne koristim dezodoranse sa raspršivačima već isključivo roll-on. Ovog puta sam se odlučila za Fa NutriSkin i jako sam zadovoljna. Odlično otklanja  neprijatne mirise i sprečava njihovo nastajanje. Cena je oko 250 dinara.


Essence stay all day 16h verujem da većina vas zna. Meni se izuzetno dopada jer mi se ne uvlači u borice oko očiju, ne isušuje je i jer je veoma lagan. Ima srednju pokrivnu moć, zaista dugo stoji na licu i meni fantastično prekriva podočnjake. Cena je oo 300 dinara.


Essence olovke za usne u nijansama 2 i 8. Veoma su lagane, kremaste i ne isušuju usne. Mogu se nositi i samostalno bez karmina što se meni posebno dopada. Cena jedne je oko 130 dinara. 


Avon True karmin u boji Totally Twig je karmin koji ne skidam. Društvo, nikada nisam probala toliko kremasti karmin, a toliko pigmentovan. Boja je neka boja mesa i odličan je za svaki dan. Cena je oko 300 dinara.

To je to za ovaj post. Nadam se da vam se dopada. :)

Da li ste koristili neke od ovih proizvoda?

E-mail: milicas389@gmail.com
Instagram: @aprilskaluna

You May Also Like

7 comments

  1. Do skoro sam bila obsjednuta avonovim proizvodima, ali sada vise gotivim farmasi. Prije svega moram da ti kazem da imamo iste cetkice hahaha. Inace koristim i dalje Avon Clearskin 02 i apsolutno se slazem sa tvojim rijecima. To je spas za necisto lice. <3
    P.S. Divna recenzija!

    leylland.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. Ajoj, bome divan haul, interesantni proizvodi. Posebno mi je privukao paznju ovaj Avonov proizvod za bubuljice, nisam do sad videla ista slicno, defintivini must have! Odlican post draga Milice!

    Malefica

    ReplyDelete
  3. Divne proizvode si poručila, moram priznati da su ti clearskin proizvodi iz avona fantastični *O* ja sam koristila gel za bubuljice i masku za mitesere i mnogo su mi pomogli, kao i mojoj sestri, a konkretno ovaj proizvod koji si pomenula nisam isprobala, ali ću poručiti :D čini mi se zanimljivim, a i efektnim

    Delilah's Stories | Filmtastično

    ReplyDelete
  4. Odličan Haul. Isprobala sam ovu crnu masku i definitivno je odlična. Mnogo mi pomaže i mislim da dugo nisam probala bolju masku za lice koja mi je toliko pomogla ❤️❤️❤️

    I follow you: Visit and follow ----> Marija's blog

    ReplyDelete
  5. I love the Essence product, some of my friends use that too!

    BLOG | INSTAGRAM | TWITTER

    ReplyDelete
  6. Your products look very interesting :D
    i have a different essence concealer but it works really well!!
    i've started following you, i was wondering if you would like to follow back? :)
    i'd really appreciate that!! kisses!

    My blog - Lalabetterdayz

    ReplyDelete
  7. Super post draga, slažem se sa tobom što se tiče Avon clear proizvoda nisam isporabal isti ali sam isprobala neke druge stvarčice odlične su. ;)

    Nestvarni svijet blogerke

    ReplyDelete