Avon Haul

by - 14:29

Pre nekoliko dana mi je stigao paketić sa Avon proizvodima. Najviše ima preparata za negu kože i samo 2 laka za nokte. Šminke ovog puta nema, ali s tim da sam malo provirila u sledeći katalog, biće sigurnoo novih ruževa u mojoj kolekciji, a kad ih isprobam rado ću vam napisati recenziju istih. :D A sad da pređemo na suštinu ovog posta. 


Od kada se pojavila ova kolekcija Planet Spa proizvoda za negu kože, želela sam da ih probam. U ovom setu se nalaze piling za telo, maska za lice i gel za telo. Ova kolekcija sadrži ekstrakte algi i morse soli koji umiruju i hidriraju kožu nakon napornog dana. Probala sam piling i masku za lice, a kože mi je bila kao bebina posle tretmana. Gel za telo nisam još uvek probala, ali mogu vam reći da preedivno i veoma osvežavajuć miriše!


Avon True Nutra Effects višenamenska krema sa čia semenkama koju koristim za lice, sem što jako lepo miriše, fantastično i neguje moju kožu lica. Cenu ne bih znala da vam kažem, dobila sam je.
Zatim Avon Planet Spa peel-of maska za lice sa čajevcem koju ne bih menjala ni za jednu drugu masku. Ovo mi je već treća tubica, pa onda možete i pretpostaviti koliko mi prija i koliko je volim. Inače beli čajevam umiruje kožu i čisti je, pa onaj ko ima problema za bubuljicama i aknama verujem da će mu pomoći. Cena je bila oko 300 dinara. 

Primet po gradu da dosta devojaka nosi one sedefaste lakove za nokte, pita me još mama da li imam ja neki, treba joj, a ja nemam niti jedan. I tako poručim jedan Mark Gel Shine sedefasti lak u nijansi Perfect Light. Nijansa je izuzetno lepa, ali meni ne stoji, tako da ne znam koliko stoji dugo na noktima, dok ga mama isproba pa vam javljam. Drugi lak je Color Trend u nijanski Skin Gets Tanned koji me je baš lepo iznenadio. Veoma dugo mi je stajao na noktima, što me je iznenadilo jer sam od drugih čula kako je ta linija lakova veoma loša što se tiče dugotrajnosti. Ja sam prezadovoljna dugotrajnošću (5 rekordnih dana, jer meni obično lak traje 2-3 dana), a i bojom.

Da li koristite Avon proizvode? Ako da, koji proizvod mi preporučujete da probamĆ?
Koja je vaša omiljena maska za lice?
Da li nosite sedefaste lakove?

E-mail: milicas389@gmail.com
Instagram: @aprilskaluna

You May Also Like

7 comments

  1. Sjajan post, draga moja. Verovali ili ne nisam probala nijedan od ovih proizvoda. A što se tiče lakova za nokte, ne volim tu sedefastu boju, i uopšte mi ne stoji, ali ne sumnjam u kvalitet lakova.

    Novi post je na mom blogu. Pogledaj ako imaš vremena: Prelistavanje Hej! Magazina

    ReplyDelete
  2. Planet spa mi je jedna od omiljenih proizvoda, kada je u pitanju njega lica, ja mnogo volim njihove maske, odlične su :D

    Delilah's Stories | Filmtastično

    ReplyDelete
  3. Divan post, super proizvodi a slike mi se posebno dopadaju! <3

    www.livinglikev.com

    ReplyDelete
  4. Nisam isprobala ništa od ovoga, ali sam sigurna da su sjajni proizvodi. :)

    milicaimp.blogspot.rs

    ReplyDelete
  5. Kada je u pitanju Avon i proizvodi za njegu lica isprobala sam mnogo njihovih proizvoda i svi su mi odlični, trenutno koristim istu masku pomenutu u ovom postu, super post. ;)

    Nestvarni svijet blogerke

    ReplyDelete
  6. Divni proizvodi i slike. Ja već odavno nisam naručivala ništa preko Avona, ali možda to uskoro promenim. Baš me zanima šta novo ima u katalozima. :)

    jasminadimitri.blogspot.rs | youtube.com/jasminadix

    ReplyDelete