Omiljeni karmini za jesen

by - 18:15


Hej društvo! Kao što možete da vidite, danas ću vam pokazati moje omiljene karmine za jesen to jest one koje najčešće nosim preko jeseni.


Prvi karmin jeste ovaj Deborah Milano crveni karmin u broju 12 iz kolekcije Lipstick Shine Creator. Prelepa crvena boja koja je tako nežna. Ruž je dosta kremast, što ja obožavam. Dosta je dugotrajan. Ja sam ga nosila na jednoj svadbi i samo 2 puta sam ga popravljala, a ja bukvalno nisam sela jer sam igrala.


Još jedan Deborah Milano crveni ruž. I ovaj je, kao i predhodni dosta kremas. Ponekad mi vuče malo na narandžastu boju, ali je ipak crven. Dosta dugo traje na usnama.


Flormar ceveni ruž u broju L08. Ovo je moj omiljeni crveni ruž! Jaka, tamno crvena, upadljiva boja. Dosta dugo traje na usnama što je još bitno pored boje. I mat je- još jedan razlog zašto mi je omiljen.


Takođe Flormar karmin u broju 513. Ovo nije crveni ruž, već neki između boje breskve i narandžaste, ali je jako lep i za leto i za zimu/jesen.


Ponovo Flormar karmin u broju P 315. Svetlo roze boja, savršena i za leto i za jesen. 


Essence karmin u broju 11 Nude Love. Ovaj karmin sam kupila zapravo mami, ali ga i ja koristim, ne tako često, ali ga koristim. Mislim da već svi znate kakvi su ovi karmini, tako da nema potrebe da pričam mnogo o njemu. Odličan je!





You May Also Like

10 comments