Boje za tebe- senke za oči

by - 17:07

Ćao svima! Pre neko veče tražila sam u Knjizi za svaku devojčicu koju je napisala Violeta Babić, nešto o vitaminima jer mi nokti neverovatno brzo pucaju i naletim na ovo što ću vam danas pokazati. Kako pravilno odabrati senku za oči prema boji kose i kože. Neko bi rekao da mu baš dobro stoji zelena senka za oči jer ima zelene oli, ali ne! Tada vam oči neće doći do izražaja.


Crvena kosa. bleda koža, pege- Takvim devojkama najbolje stoje tple boje koje će doprineti naglašavanju prirodne boje lica. Boje: Tamno braon, svetlo braon, tamno zelena, svetlo zelena, žuta, bež.

Plava kosa, bleda koža- Plave devojčice najbolje izgledaju sa nežnim bojama za dan, a jakim i tamnijim za veče. Boje: Crna, siva, crvena, plava, bež, roze, ljubičasta, braon.

Svetlosmeđa kosa, žućkasta boja kože- Njima lepo stoje tople boje i zlatasti tonovi. Boje: Narandžasta, crvena, crna, bež, braon, krem..

Tamnosmeđa kosa, tamna boja kože- Većina ovih devojčica ima smeđe ili tamnosmeđe pči koje su same po sebi osenčene i nagrašene. Boje: zelena, crvena, krem, bež, narandžasta, žuta, bordo, ljubičasta, roze.



Crna kosa, tamna koža- Njima većina senki lepo stoji! Mogu da se šminkaju i zlatnim i hladnim tonovima, a tamni i poli tonovi uvek deluju lepo na njima. Boje: braon, lavanda, žuta, ljubičasta, plava, roze, bordo, maslinasta, krem.

Crna kosa, svetla koža- Ovakve devojke bi trebale da nose jasne boje, ali trebaju biti ograničene na oči i usta. Boje: maslinasto zelena, braon, crvena, plava, ljubičasta, lavanda, krem, svetla narandžasta.

Ja se nadam da sam nekome pomogla što se tiče odabira senki za oči. Nisam ništa izmišljala, samo sam vam napisala isto ono što piše u knjizi. E sad, hoću da vam kažem 2 stvari. Prva stvar jeste da sam napravila Instagram profil za blog i zapratite me ako želite: milicas_diary. I druga stvar jeste da sam promenila e-mail adresu. Sada možete da me kontaktirate poutem druge e-mail adrese a ona je: milicas389@gmail.com

Instagram: milicas_diary ; milica_spasenovic
E-mail: milicas389@gmail.com




You May Also Like

12 comments

  1. Baš je zaniljiv post, nisam vidjela nikad ništa slično

    dnevnadozabloga.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. Ta knjiga je fantasticna,ima je ja.I puno mi je pomogla u prvim koracima sminkanja,i sve o onome o cemu nisam znala.Takodje imam i belezincu za svaku devojcicu koja je isto sjajna jer tu pisem.

    sandrablogtips.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. gdje se ta knjiga moze kupiti??

    http://maggieblogspot.blogspot.hr/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Verujem da ima da se kupi u bolje snabdeveni knjižarama. Ovu sam dobila na poklon, a nisam sugurna gde ju je drugarica kupila :)

      Delete
  4. Odličan post i odlična ideja ♥
    Gdje se može kupiti ta knjiga ♥

    http://dorissbeautycorner.blogspot.hr/
    XoXo

    ReplyDelete
    Replies
    1. Verujem da ima da se kupi u bolje snabdeveni knjižarama. :)

      Delete
  5. Super mi je post! Vrlo kreativna ideja. <3


    NA MOME BLOGU JE U TIJEKU DARIVANJE -> http://itsnina23.blogspot.ba/

    ReplyDelete
  6. Vrlo zanimljiva tema posta. Verujem da si mnogima pomogla.♥

    Clan sam tvog bloga ako zelis uzvrati:
    aleksandrascorner.blogspot.ba

    ReplyDelete
  7. Predobro,svrati i follow me : http://diarybyee.blogspot.hr/

    ReplyDelete
  8. Baš je super post, učlanila sam se na tvoj blog pa uzvrati :) <3
    https://lillysecret.blogspot.ba/

    ReplyDelete
  9. S tim da se redovno bavim sminkanjem, sto za sebe sto u struci, ja sam vec imala prilike da se informisem o ovim stvarima, tacnije o ovim savetima. I da, zaista je tako, vrlo lepo si nam prezentovala ove beauty i makeup adviceses. Prvi put sam na tvom blogu ali si definitivno kupila svu moju paznju

    Posetite i moj blog: http://thestoryofagothic.blogspot.rs/

    ReplyDelete
  10. Zanimljiva ideja za post i sjajni saveti. :)

    Učlani se na moj blog ako želiš, uzvratiću----> Fashion, Beauty and Style

    ReplyDelete