5 knjiga koje želim da pročitam tokom jeseni

by - 18:38

Ćao svima! Ceo dan sam provela fotkajući  i pisajući postove tako da ih imam nekoliko već unapred napisanih. Ove nedelje mi je blok nastava i cele  nedelje sam na praksi tj. obuci prve pomoći. S tim da imam da učim puno jer mi je to zaključna ocena i nemam kada da je popravim, ove nedelje moram sve perfektno da naučim. Sledeći post ide verovatno u petak ili subotu. Nemam pristup lap topu preko nedelje jer sam ga sklonila i na stolu je samo knjiga. Lap top dobijam u petak, izdržaćemo do tada :) Danas ću vam pokazati 5 knjiga koje planiram da pročitam do kraja jeseni.


1. Volim Pariz- Lindzi Kelk
Ovu knjigu sam već jednom protičitala, ali sam zaboravila pola radnje tako da planiram da osvežim pamćenje :)
Aleks, Anđelin dečko, poziva je na putovanje u Pariz. U isto vreme, modna urednica traži od nje da napiše veliki članak, pa Anđela oduševljeno pristaje da spoji lepo s korisnim. Međutim, dok se zaljubljuje u pariski joe de vivre, neko sabotira njenu veliku poslovnu priliku. A kada još ugleda Aleksa kako blisko razgovara s bivšom  devojkom, Anđeli pariski snovi se ruše. London i njen stari život udaljeni su samo sat vremena vozom. Hoće li Anđela pobeći kući, ili će se suočiti s problemima?


2. Snovi o sreći- Luis Dilon
Mišel ne veruje u bajke. Ona je tvrdoglava poslovna žena koja započinje život iz počeetka u novom gradu. Kada odluči da preuzme jednu pomalo zaboravljenu knjižaru, tačno zna kome će poveriti posao menadžera. Za Anu, njenu najbolju drugaricu i strastvenog ljubitelja knjiga, to je ostvarenje svih snova. I to ne samo zato što će tako moći da pobegne od svojih zahtencih i napornih pastorki ii njihovog predivnog ali hiperaktivnog dalmatinca. Ipak, kada se skrivene tajne iz detinjstva vrate da progone Mišel, a propast pokuca na vrata Anine porodice, da li će mudrost i šarm priča iz knjižare uspeti da im pomogne da pronađu svoj srećni kraj?


3.Randevu- Amanda Kvik 
Već sam počela da je čitam :) Naime, Ogasta Balindžer bila je sasvim sigurna da je hladan, raskošan i opasno uzbudljiv grof Grejsona nikako ne može poželeti za ženu. Priča se da njegova buduća žea mora biti pravo oličenje vrline, a svi znaju da je Ogasta, kao poslednja predstavnica divljih, lakomislenihBalindžera, žena koja ne želi da se zamara društvenim pravilima. Odvažna lepotica zbog toga je isplanirala ponoćni susret, kako bi upozorila grofa i uverila ga da mu sigurno ne bi bila dobra žena. Međutim, kada se uvukla kroz prozor njegove zamračene radne sobe, Ogasta je uspela samo da pojača Harijevu odlučnost da poljupcima zarobi smeh na tim medenim usnama i da tu damu koja ga izluđuje nauči pristojnom ponašanju! Međutim, kako je mogao da zna da njemu predstoji lekcija? Drska verenica je odlučila da osvoji njegovo srce, a stari, lukavi neprijatelj pojavio se kao pretnja njihovoj ljubavi, časti i životima. 


4. Moć žudnje- Eloiza Džejms
Nemiri vrele čežnje odvešće Šarlot Dejčeston u zagrljalj šarmantnog stranca sa maskom na licu. On je moćan, neodoljiv, fatalno zgodan lakej koji je privlači i sa kojim će se- i to ne protiv svoje volje. biti veoma, veoma bliska na maskenbalu. A onda, tek tako, čarobni neznanac nestaje. Nekoliko godina kasnije, nakon što je Šarlot u velikom stilu debitovala u lodonskom visokom društvu, njih dvoje ponovo će se sresti, ali onaj nekada zgodni vragolan više nije lakej. Sada je bogat, ima titulu- i ne seća se Šarlot. Uz sve to, predmet je jednog skandaloznog trača: njegova muškost dovedena je u pitanje. Šarlot, koja možda i previše dobro poznaje silinu njegove strastvenosti, šokirana je tom glasinom koja je uzburkala visoko društvo. Na kraju, sve bi moglo da se završi kao u bajci. Ili ne...


5. Noći u haremu- Džilijan Loren
Džilijan Loren je sa osamnaest godina napustila njujoršku dramsku akademiju i otišla na neobičnu audiciju. ,,Direktor Kastinga'' rekao joj je da je imućni biznismen u Singapuru spreman da plati 20.000 dolara Amerikankama koje bi otišle kod njega i provodile se na njegovim ekskluzivnim žurkama, Uskoro je Džilijan bila u avionu za Brunej, gde će provesti osamnaest meseći u haremu sultanovog najmlađeg brata... Ova obična devojka iz Ist Vilidža zameniće svoj jednostavan stan palatom popločanom zlatom, a prijatelje umetnike neverovatno okrutnim lepoticama iz svih krajeva sveta. Smeštena u egzotičnu zemlju, knjiga Noći u haremu priča je o tome kako je buntovna tinejdžerka uspela da pronađe svoje mesto pod suncem, smogne hrabrosti da upozna biološku majku i zasnuje sopstvenu porodicu.

Jeste li pročitali neku knjigu od ovih 5 koje sam vam pokazala?
Koja vam se čini najzanimljivijom?

E-mail: milicas389@gmail.com
Instagram: milicas_diary; milica_spasenovic

You May Also Like

8 comments

  1. Jako zanimljiv izbor knjiga.
    Dopada mi se kako "Volim Pariz" zvuci.Mozda je procitam :)

    http://badassvampire.blogspot.rs/

    ReplyDelete
  2. Ovu petu knjigu sam momentalno upisala u svoju wish listu, moram da je procitam! Prethodne cetiri nisam procitala, takodje :)
    Preporucujem ti da procitas knjigu Djavo nosi Pradu i Djavo se sveti ♥

    Hashtag Girl

    ReplyDelete
  3. Čini se kao veoma dobar izbor knjiga, ja sam jedno vrijeme imala period kada sam dosta knjiga željela čitati, ali to me jeprošlo ja sam više neko ko voli odgledati film ili seriju, ali sve u svemu super post, za one koji vole čitati, čisto da mogu vidjeti i saznati za još knjiga

    dnevnadozabloga.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. Veliki sam ljubitelj knjiga i citanja tako da je ovaj post definitivno za mene. Od nabrojanih knjiga, procitala sam samo Noći u haremu, i moram reci da me je knjiga fascinirala i da je u pitanju jedno pravo zensko delo u kome ces u potpunosti uzivati tako da ti preporucujem da prvo nju procitas. Inace slicice su odlicne, upotpunjuju post.

    http://thestoryofagothic.blogspot.rs/

    ReplyDelete
  5. Nisam ni jednu pročitala, ali verujem da će se to veoma brzo promeniti.☺ Nikao ne mogu da se odlučim za samo jednu, sve mi deluju prilično zanimljivo! Fotografije su mi baš lepe.☺♥

    Pametno dete

    ReplyDelete
  6. Odličan post, nisam zasada pročitala ni jednu ovu knjigu ali nadam se da hoću kad skupim dovoljno vremena <3
    Volim Pariz mi se čini jako zanimljiva <3

    http://doroty4.blogspot.hr/2016/10/moje-omiljene-serije.html

    ReplyDelete
  7. Izgleda kao da ćeš imati veoma popunjenu jesen haha :D ♥ forever-blogm.blogspot.com ♥

    ReplyDelete
  8. This erectile dysfunction Paravex Male Enhancement tablet also improves your energy and power. it's miles a herbal male stimulant to remedy weak point in guys. It obviously improves libido and normal sexual performance. these herbal merchandise preserve your reproductive organs in excellent health and increase its overall.For more ==== >>>>>> http://t-rexmuscleadvice.com/paravex-male-enhancement/

    ReplyDelete