Big Newchic haul!

by - 20:18

Ćao društvo! Nadam se da ćete se odmoriti tokom ovog vikenda, ako bar ja ne mogu. Za danas sam vam pripremila ogroman haul sa Newchic sajta. Mogli ste videti moju wishlist-u (klik), a ukoliko niste pogledajte je obavezno. Odmah moram da kažem da sam prezadovoljna saradjnom! Devojak sa kojoj sam pričala je vrlo brzo u odgovaranju na mejl, prijatna i voljna da pomogne svakome. Moja porudžbina je bila podeljena u 3 dela, tako da su mi stigla 3 zasebna paketa, koja nisu carninjena, nisam ništa dodatno plaćala. Sva 3 paketa stigla su u roku od mesec dana (i manje čak) od dana kada sam poručila. Zaista su brzi i fantastični. A sada da vam pokažem stvarčice!


Naručila sam četiri stvarčice i sa sve četiri stvari sam prilično zadovoljna. Torbicom (klik) i paleticom senki (klik) sam najviše oduševljena! Torbica je jako kvalitetna! Kožna je cela, unutra ima nekoliko zadžepaka i jedan veći sa rajfešlusom. Zatvara se na onaj mali magnetić što je meni mnogo praktičnije i to je razlog više da mi se dopadne! :D Cela torba je fantastično urađena i ja sam zaista prezadovoljna! Može se nositi kao normalna torba i kao onaj rančić kao što je prikazano na sajtu. :D




Paleta sa senkama za oči me je zaista oduševila. mislila sam da neće biti ni malo pigmentovane kao što je inače, ali prevarila sam se. Brutalno su pigmentovane. Nisam stigla da vam slikam, ali objaviću vam na Instagramu (@aprilskaluna). Bela senka nije ništa posebno i mislim da je ona jedina koja je malo lošije pigmentovana. Mat senke su fantastiče, a o onim sa šljokama da vam ne pričam kakve su! Šljašti na sve strane! Zaista sve preporuke! I da, dve senke su mi se tokom transporta polomile, ali sam bez obzira na to oduševljena njima! 




 Haljinom (klik) sam prilično zadovoljna. Materijal je fantastičan! Vrlo je prijatan, lagan i nije poliester ili sintetika. Moraću samo da haljinu odnesem kod krojačice da mi je prepravi malo jer mi je dosta široka, a i džepovi na njoj mi se ne sviđaju nešto naročito jer stavno ispadaju koliko god ih ja nameštala. 





I tu je tapeta (klik) o kojoj i nemam šta da vam pričam, sem da je došla totalno izlomljena i izgužvana. Danima sam je držala ispod jedne ogromne i preteške kutije kako bi se ispravila malo, ali biće bolje kada je zalepim. 


I to je to za ovaj post! još jednom, prezadovoljna sam proizvodima! Kako se vama čine? Da li ste poručivale sa ovog sajta? 

E-mail: milicas389@gmail.com
Instagram: @aprilskaluna

You May Also Like

10 comments

  1. Nijanse palete su TOP. Kao neka mješavina svih poznatih paleta. Za svaku priliku su! Super haul! :)

    minnahslife.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. Sve stvari mi se jako dopadaju, naročito haljina. Jako je slatka, a drago mi je da si zadovoljna i s paletom. Zbilja ima velik izbor sjenki, voljela bi ju isprobati jednom :)
    Novi post: shoppingholic-dreamer.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. Predobroo, zelim takve sjene :) Svakako cu svratiti na njihov profil :)

    beautyakworld.blogspot.ba

    ReplyDelete
  4. Poručila si fantastične stvari i mnogo mi je drago kada vidim da neka blogerka uspije do te mjere da može naručivati, odnosno ostvarivati saradnje. Fotke su divne, čak je i moja sestra rekla: ''Čija je slika, predobra je'' :D

    Delilah's Stories

    ReplyDelete
  5. Predivne stvarcice, posebno mi se dopada torba ^_^

    Novi post https://adrianafashionpuzzle.blogspot.rs/

    ReplyDelete
  6. Predivan post, draga!
    Za ovakvom paletom "patim" već danima :D. Nešto me lupilo da sebi kupim neku vaću paletu i nema dalje :D
    A torbica je vrh. Same boje su jako lijepo usklađene i dopadaju mi se jako jako :D

    Hvala ti na posjeti mog bloga. Imaš jako lijep blog. Zapratila sam te na GFC pa ako želiš uzvrati.

    Moj mali kutak

    ReplyDelete
  7. Odlican post! Paletu imam i takodje sam odusevljena s njom,steta samo sto ti je dosla polomljena :) Torba takodje izgleda odlicno,svidja mi se :)

    mystylishcorner.blogspot.ba

    ReplyDelete
  8. WOW Great post!
    follow or follow? let me know
    fashion-lovely-look.blogspot.com

    ReplyDelete
  9. Diivan post! Prezanimljivo :)
    Ako te zanima moje putovanje u Vukovar i okolna podrucja,obavezno pogledaj post i ostavi komentar :)
    --> http://howaboutjourney.blogspot.hr/2017/05/vukovar-akovo-nasice-osijek-pozega.html#comment-form

    ReplyDelete
  10. Haljinica je prelepa, kao i senke ali haljinom sam pooosebno oduševljena :)

    Novi post na blogu Girly world

    ReplyDelete